Waar ben je naar opzoek?

Vrouw krijgt support van supermarktmedewerkster na driftbui zoontje

1 minuut lezen Marian Alons
Vrouw krijgt support van supermarktmedewerkster na driftbui zoontje

De Britse moeder Ashley Holmes deed haar boodschappen, toen haar 3-jarige zoontje uitbarstte in een driftbui. Ze deed wat ze kon, maar niks leek te helpen. Vervolgens kreeg ze ook nog afkeurende blikken, ze wilde het liefst zo snel mogelijk naar huis. Uit onverwachte hoek kwam toch nog een een steuntje in de rug.

Even nog dacht ze dat hij wel zou bedaren en weer rustig zou worden. Maar dat gebeurde niet. Ze besloot om haar boodschappenlijstje snel af te maken, naar de kassa te gaan en ze in te pakken in de auto. Eigenlijk wilde ze meteen ‘drop&run’, maar dat was simpelweg onmogelijk. Naast haar krijsende 3-jarige zoon, had ze namelijk ook haar zoon van 6 jaar mee.

Lees ook: Hé mama’s! Stop met oordelen en steun elkaar!

Terwijl ze bij de auto bezig was met het inpakken van de boodschappen, kwam een medewerker van de supermarkt naar haar toe. Ashley voelde de bui al hangen; deze vrouw had vast een mening over haar zoon. Echter was dit totaal niet de reden dat de medewerkster naar haar toe kwam. Ze had een bosje bloemen voor Ashley gekocht en overhandigde die met de woorden: “Je hebt dit bloemetje wel verdiend. We hopen dat het snel beter gaat. Je hoeft je niet te schaam, we begrijpen het echt!” Vervolgens kreeg ze een knuffel en vertrok de vrouw weer naar de winkel.

Moeder Ashley plaatste een foto van de gele rozen en verhaal op Facebook. Ze kreeg heel veel reacties en haar bericht werd vaak gedeeld. Medewerkster Shannon werd zelfs getagd in het bericht en reageerde dat ze Ashley alleen maar een glimlach wilde bezorgen.

 

❤➡APPRECIATION POST⬅ ❤ALDI – KURRI KURRI 'SHANNON'Today, whilst doing my grocery shop, at 'ALDI Kurri Kurri NSW' my…

Ashley Holmes 发布于 2016年8月13日

 

Bron hoofdafbeelding: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen