Waar ben je naar opzoek?

Vader gooide baby uit het raam en sprong

1 minuut lezen Sjoukje Dijkstra
Vader gooide baby uit het raam en sprong

Dj Fajah Lourens kan het niet verkroppen. De verhalen die circuleerden in de media tijdens de afgelopen dagen maakten haar misselijk. “Man springt met baby uit het raam”, zo kopten kranten en nieuwssites. Fajah, wiens neefje Elfin (11 maanden) het leven liet, vond dat de waarheid aan het licht gebracht moest worden.

“Hij had niet eens de liefde om hem vast te houden tijdens de sprong”

“Het is misschien een klein verschil, maar voor ons van grote waarde. De vader van mijn lieve neefje Elfin sprong niet samen met hem. Deze ongelofelijk zieke man gooide lieve kleine Elfin uit het zolderraam. Hij sprong daarna zelf. Hij had niet eens de liefde voor hem om hem vast te houden tijdens de sprong.”

Vooral die laatste zin grijpt me enorm aan. Het is al verdrietig als een vader of moeder zelfmoord pleegt en daarbij een kind of kinderen meeneemt in de dood, maar dat het dan ook nog zo gebeurt. Zo liefdeloos. Zo koud. Dan kan ik niet anders dan bidden en hopen, dat daar een engel Elfin opving en meenam. Meenam naar de hemel waar hij nu een plekje heeft. Dat Elfin in dat korte moment nooit de pijn en verlatenheid heeft gevoeld.

Bloemen

Ondertussen worden er bloemen neergelegd op de plek waar het drama plaatsvond. Wij van Love2BeMama leggen graag een digitale bloem en wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verdriet. :'(

Bloemen

Lees ook: 20x Moeders met een tatoeage

Bron beeld: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen