Waar ben je naar opzoek?

Unisex kledinglijn Zeeman: leuk voor mijn stoere meid!

1 minuut lezen Gre Gre
Unisex kledinglijn Zeeman: leuk voor mijn stoere meid!

Toen ik van mijn oudste zwanger was wist ik één ding zeker; als het een meisje werd kreeg ze een stoere naam. Mijn idee daarbij was een naam die voor een jongen en een meisje te gebruiken is. Twaalf jaar geleden heette dit een unisex naam en tegenwoordig zeggen ze genderneutraal. Zeeman speelt op de behoefte in. Ze lanceren: Unisex kledinglijn Zeeman.

Unisex namen

Robin werd geboren. Een prachtige dochter! Ook mijn andere dochters hebben een stoere naam: Merijn en Chris. De jongens hebben geen unisex naam en heten Jelmer en Rick. 

Ruim een jaar geleden wilde mijn stoere dochter kort haar. En met een moeder die altijd kapster is geweest, was dat zo gepiept. Ze ging van een staartje naar een kuif bovenop en de achterkant en zijkanten opgeschoren. Supertrots was ik op haar; omdat ze zichzelf durfde te zijn! Nu ruim twee jaar later draagt ze haar haar nog steeds kort en draagt ze stoere kleding. 

Ze is zichzelf

Je zou denken dat dat in 2020 overal geaccepteerd wordt maar helaas is dat nog lang niet overal zo. Ze wordt door veel vreemde als jongen aangesproken. Alleen omdat ze kort haar heeft en stoere kleding draagt. 

Aan mij wordt vaak gevraagd; wil je dochter graag een jongen zijn? Mijn antwoord is nog steeds ‘nee’. Maar als ze dat zou willen vind ik dat geen probleem. Voor nu is ze gewoon… zichzelf! 

Nieuwe unisex kledinglijn Zeeman

Vandaag lanceert Zeeman een unisex kledinglijn: BasicZ. Helemaal van deze tijd. Zelf denk ik dat, als je de borden ‘jongen/meisje’ boven de reken weghaalt, je dan al klaar bent. Maar stiekem ben ik wel nieuwsgierig wat er tussen zit voor mijn prachtige stoere dochter. Die gewoon zichzelf is én gek is op shoppen!

Wat vind jij van de unisex kledinglijn van Zeeman?

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Gre
Gre

Hoi ik ben Gré, alleenstaande moeder van 5 kinderen in de leeftijd 12, 10, 9, 7 en een kleintje van bijna 1 jaar. De oudste 4 kinderen hebben dezelfde vader en we hebben gelukkig een goeie flexibele omgangsregeling.

Naast thuisblijfmoeder zijn, doe ik 1 à 2 dagdelen vrijwilligerswerk wat ik met ontzettend veel plezier doe.We leven op minima niveau maar met een beetje creativiteit is dat goed te doen. Je kunt mij ook volgen op Instagram!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 1 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 6 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

  • 6 uur geleden
  • 3 minuten lezen