Waar ben je naar opzoek?

Met dit trucje leert je kind makkelijk veters strikken

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Met dit trucje leert je kind makkelijk veters strikken

Veters strikken kan voor veel kinderen een probleem zijn. En ik moet zeggen dat in het tijdperk schoenen met klittenband, die van mij het ook nog niet goed kunnen. Er zijn veel meer kinderen die het maar niet onder de knie krijgen. 

Dat je kind niet veters kan strikken is nu verleden tijd. Het is altijd fijn dat er moeders zijn die het wiel al uitgevonden hebben. De moeder in onderstaand filmpje deelt namelijk haar lifehack om het veters strikken onder de knie te krijgen.

Kwestie van doe het even voor en je kind kan veters strikken!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Op Curacao wonen: dit moet je regelen!

  • 2 dagen geleden
  • 10 minuten lezen
Wonen

Een onderhoudsarme en duurzame tuin, hoe begin je eraan?

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 2 weken geleden
  • 1 minuut lezen