Waar ben je naar opzoek?

Tips om te bakken als een PRO!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tips om te bakken als een PRO!

Ik vind het zo heerlijk dat de herfst weer is begonnen. Misschien zijn de herfst en de winter wel mijn meest favoriete seizoenen. Ik houd van de kou, de donkere dagen, de gezelligheid binnen en in de herfst bak ik ook graag lekkere dingen als koekjes en taarten. De herfst en de winter lenen zich daar goed voor en ik ben tijdens deze seizoen graag binnen! 

Huishoudkunde

Op de middelbare school heb ik VMBO gedaan (destijds was dat nog VBO) en koos ik voor de richting verzorging. Ik heb daar heel wat uren in de keuken gestaan tijdens de huishoudlessen. Misschien suf maar ik heb daar veel geleerd over koken en bakken waar ik nu nog steeds heel blij mee ben. Het koken en bakken gaat mij over het algemeen goed af en ik vind het ook wel leuk om wat nieuws te proberen.

Bakken als een PRO

Om lekkere koekjes, gebakjes, taart, marsepein en chocolade als een PRO te kunnen maken is een goede keukeninrichting wel fijn. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Online is er goed en betaalbaar Patisserie materiaal te vinden waardoor jij als een PRO kunt (leren) bakken.

Goed materiaal is onmisbaar voor de professionele bakker, in de horeca maar als hobbyist mag je hier ook in investeren. Hoogwaardige producten van verschillende fabrikanten waaronder EMGA,  Bartscher, Hendi, 6040 Sessanta Quaranta, Uniflex. Easy Choc, Westmark, Nordcap, Pujadas, UNOX, Westmark, Italiano en Stockel. Deze merken staan erom bekend kwalitatieve patisserie benodigdheden te leveren die voldoen aan de hoogste standaarden.

Heerlijk bakken

Het is een heerlijke website om even op rond te neuzen. Ik heb al verschillende dingen in mijn winkelmandje gelegd zodat ik mijn bak skills nog meer kan verbeteren. Heerlijk om hier tijdens de koude winterse dagen weer mee bezig te zijn en allerlei lekkers te maken voor mijn gezin. Ze zullen mij dankbaar zijn 😆.

Photo by Sara Santos from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Feestje

Prinsessen kinderfeestje: de gids voor het perfecte feestje

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Populaire babynamen 2022: dit zijn de trends!

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen