Waar ben je naar opzoek?

Ik ben al jaren actief op Instagram en ik blijf groeien. Het gaat niet snel maar mijn volgers zijn wel echte volgers. Op dit moment woon ik met mijn gezin op Curacao en komen er dagelijks nieuwe mensen bij om ons avontuur te volgen. Super leuk! Instagram vind ik ontzettend leuk om te gebruiken: Reels maken, een leuke post schrijven en interactie hebben met mijn volgers. Door enters in je Instagram post toe te voegen kun je hier een mini blog schrijven. Hoe je dat doet? Je leest het hier!

Zullen we elkaar volgen op Instagram?
Je vindt mij hier!

Enters in je Instagram post

Bij veel Instagrammers zag ik enters in hun tekst. Super handig want het leest voor de volger veel makkelijker wanneer het niet één grote lap tekst is. Maar hoe krijg je nu die enters in je tekst zonder daar stipjes of emoticons aan toe te moeten voegen wat de tekst juist weer veel drukker maakt?! In deze blog vertel ik je hoe je enters in je Instagram Post krijgt!

Zo krijg je enters in je Instagram Post

Ik heb het uitgezocht en ben erachter hoe je die enters in je Instagram Post krijgt. Omdat ik daar veel vragen over krijg, en het teveel werk is om iedereen persoonlijk te antwoorden (sorry!) heb ik deze blog geschreven zodat jij ook die mooie enters in je Instagram Post krijgt.

Volg deze stappen!

Gebruik de app Notities op je telefoon. Voor Apple is dit weer anders dan voor Android maar elk systeem heeft een app waar je notities in kunt maken. In deze app schrijf ik mijn Instagram post en van hieruit plaats ik hem in mijn Instagram app onder de foto die ik wil plaatsen.

Om de enters in je Instagram Post te krijgen moet je haakjes gebruiken. Je typt je tekst in notities en overal waar je een enter wil plak je twee haakjes. Dit doe je net zo vaak tot je tekst klaar is om geplaatst te worden. Daarna haal je de haakjes weg maar laat je de afstand staan.

Enters in je Instagram post

Is je tekst klaar? Dan kopieer je je tekst en plak je hem in je Instagram Post. Daar zie je meteen dat je witruimtes tussen de regels hebt. Waar je wel op moet letten is dat je geen spatie hebt staan achter het laatste woord voor je enters. Heb je dat wel? Haal dan die spatie weg. Want doe je dit niet dan krijg je je tekst aan elkaar geplakt.

[⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀]

Kopieer bovenstaande haakjes en plaats ze waar jij een enters in je Instagram post wil hebben. Deze haakjes kun je steeds weer plakken waar een enter moet komen.

Wil je Enters in je Instagram profiel?

In je Instagram profiel kun je trouwens ook enters krijgen. Wil jij enters in je Instagram post en profiel? Dit doe je door je Instagram profiel aan te passen, en de tekst te typen, in je browser. Ga naar de website van Instagram, log in en bewerk hier je profiel zoals je hem wil hebben.

Enters in je tekst is makkelijker!

Nieuwe tip! Je kan bovenstaande tips gebruiken om enters in je Instagram post te gebruiken. Echter heeft Instagram het nu makkelijker gemaakt. Als je op de ‘enter knop’ op je telefoon drukt dan pakt hij automatisch de enters op. Je hoeft dus niet meer bovenstaande ingewikkelde stappen te volgen voor enters in je Instagram post.

Meer leren over Instagram

Wil jij ook meer leren over Instagram en hoe je een bereik opbouwt en interactie hebt met je volgers? Ik ben groot fan van Kirsten Jassies.

Kirsten Jassies is social media expert. Ze heeft een passie voor beeldtaal, waarbij social media, innovatie en creatieve content creators haar inspireren om te leren hoe je een visueel verhaal kunt vertellen dat mensen aan je bindt. Kirsten geeft Instagram- en Tiktoktrainingen aan zelfstandigen en bedrijven, zowel overheid, retail als media. Je vindt haar regelmatig als spreker op podia van evenementen over online communicatie en marketing en digitale media. Daarnaast deelt ze haar kennis op Instagram, blogs en in haar boeken.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen