Waar ben je naar opzoek?

Ik ben al jaren actief op Instagram. De afgelopen jaren plaatste ik gewoon foto’s met een leuke tekst eronder maar dat voldoet voor mij nu niet meer. Instagram wordt steeds leuker met Instagram Stories en IGTV. Daarom wil ik actiever zijn op Instagram (Twitter heb ik al links laten liggen…). Actief volgers ‘werven’, reageren bij / op mijn volgers en daarom ben ik mij de laatste tijd meer aan het verdiepen in Instagram om mijn profiel naar een hoger level te tillen. En ik wilde weten: hoe krijg je enters in je Instagram post? Hier is het antwoord!

Zullen we elkaar volgen op Instagram?
Je vindt mij hier!

Enters in je Instagram post

Bij veel Instagrammers zag ik enters in hun tekst. Super handig want het leest voor de volger veel makkelijker wanneer het niet één grote lap tekst is. Maar hoe krijg je nu die enters in je tekst zonder daar stipjes of emoticons aan toe te moeten voegen wat de tekst juist weer veel drukker maakt?! In deze blog vertel ik je hoe je enters in je Instagram Post krijgt!

Zo krijg je enters in je Instagram Post

Ik heb het uitgezocht en ben erachter hoe je die enters in je Instagram Post krijgt. Omdat ik daar veel vragen over krijg, en het teveel werk is om iedereen persoonlijk te antwoorden (sorry!) heb ik deze blog geschreven zodat jij ook die mooie enters in je Instagram Post krijgt.

Volg deze stappen!

Gebruik de app Notities op je telefoon. Voor Apple is dit weer anders dan voor Android maar elk systeem heeft een app waar je notities in kunt maken. In deze app schrijf ik mijn Instagram post en van hieruit plaats ik hem in mijn Instagram app onder de foto die ik wil plaatsen.

Om de enters in je Instagram Post te krijgen moet je haakjes gebruiken. Je typt je tekst in notities en overal waar je een enter wil plak je twee haakjes. Dit doe je net zo vaak tot je tekst klaar is om geplaatst te worden. Daarna haal je de haakjes weg maar laat je de afstand staan.

Enters in je Instagram post

Is je tekst klaar? Dan kopieer je je tekst en plak je hem in je Instagram Post. Daar zie je meteen dat je witruimtes tussen de regels hebt. Waar je wel op moet letten is dat je geen spatie hebt staan achter het laatste woord voor je enters. Heb je dat wel? Haal dan die spatie weg. Want doe je dit niet dan krijg je je tekst aan elkaar geplakt.

[⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀]

Kopieer bovenstaande haakjes en plaats ze waar jij een enters in je Instagram post wil hebben. Deze haakjes kun je steeds weer plakken waar een enter moet komen.

Wil je Enters in je Instagram profiel?

In je Instagram profiel kun je trouwens ook enters krijgen. Wil jij enters in je Instagram post en profiel? Dit doe je door je Instagram profiel aan te passen, en de tekst te typen, in je browser. Ga naar de website van Instagram, log in en bewerk hier je profiel zoals je hem wil hebben.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen