Waar ben je naar opzoek?

Deze ouders maken van hun dochters echte prinsessen

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
Deze ouders maken van hun dochters echte prinsessen

Het is een veel gehoord antwoord van meisjes op de vraag ‘wat wil je later worden?’: Prinses. Wat is er dan mooier om die droom uit te laten komen? Al is het maar voor even, voor de foto. Deze ouders deden dat!

Papa de fotograaf

De dochter van deze papa had een droom: Belle worden, uit Belle en het Beest. En als je als papa dan fotograaf bent, wat doe je dan? Juist, dan zorg je dat je dochter Belle wordt! Hij organiseerde een fotoshoot voor haar, inclusief alle kostuums. Voor de achtergronden fotografeerde hij echte kastelen. Het meisje had de dag van haar leven. Wat ze het leukst vond? Het naspelen van de balscène natuurlijk! Onderstaand filmpje werd van de fotoshoot gemaakt. Pas op, de beelden kunnen je laten smelten!

Lees ook: Wat deze met zijn dochter deed… Zo mooi!

Mama de fotograaf

Deze moeder en dochter houden het niet bij 1 fotoshoot. Het begon allemaal toen moeder Camilla  voor haar dochter Layla een echte Disney jurk kocht. Ze maakte een foto van Layla met de jurk, die ze deelde met familie en vrienden. Die reageerden zo positief, dat Camilla en Layla besloten om van het verkleden hun hobby te maken. De foto’s plaatsen ze op Instagram, waar ze inmiddels bijna 30.000 volgers hebben!

De eerste jurken waar Layla in poseerde, waren nog gekocht. Maar al snel besloot Camilla om zelf de jurken te gaan maken, samen met een lokale kledingmaakster. Naast Disney figuren, zijn er inmiddels ook al Harry Potter fotoshoots geweest en is Layla ook al eens prinses Leia geweest, uit Star Wars.

https://www.instagram.com/p/BOdTG0iDkAS/?taken-by=disneyinspiredphoto&hl=en

Camilla vindt het fantastisch om op deze manier vast te leggen hoe haar dochter groeit. Niet alleen fysiek, volgens Camilla heeft het Layla ook geholpen om zelfverzekerder te worden en kruipt ze echt uit haar schulp zodra ze een kostuum aan krijgt. En stiekem vindt Camilla het zelf ook leuk om af en toe mee te doen.

Lees ook: Fotoshoot van twee tweelingen laat je hart smelten

Bron: The Huffington Post

Bron hoofdbeeld: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen