Waar ben je naar opzoek?

De oma van Xess Xava is boos

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
De oma van Xess Xava is boos

“Hij is één jaar!” reageert de moeder van Wesley Sneijder verontwaardigt bij Shownieuws. Ze is boos op de mensen die nare reacties plaatsten onder een foto van Yolanthe Cabau met de kleine Xess Xava. 

“Wat een lelijk kind”“Wat staan die ogen ver uit elkaar!”“Ziet er niet uit!”. Zo maar wat reacties die onder de foto op Instagram staan. Het maakte Silvia Sneijder woedend. “Ik werd er helemaal gek van in mijn hoofd. Iedereen mag een mening hebben, maar we hebben het wel over een kindje van net een jaar oud,” vertelt ze Shownieuws.

Lees ook: Steek je (voor)oordelen in je broekzak en kijk naar jezelf…

Mediapsycholoog Mischa Coster legt nog maar eens uit dat het zo makkelijk is om op social media je haat te verspreiden. We kennen de ingrediënten inmiddels wel: lekker anoniem, en achter zo’n schermpje is het natuurlijk makkelijker praten dan face to face.

Inmiddels heeft Silvia besloten om de reacties niet meer te lezen. Een wijs besluit, al is het natuurlijk jammer dat het nodig is. Jammer dat het zo’n beetje de standaard begint te worden. Gelukkig lijkt het erop dat Yolanthe zich er niks van aantrekt. Ze blijft als een echte trotse moeder foto’s delen van haar kind. En terecht!

Bron: Shownieuws

Bron hoofdafbeelding: Pixabay

Reacties
  • Hallo Yolanthe,Jaloezie is helaas een nare levenshouding van velen. Reacties zeggen altijd meer van de mensen die ze zeggen als van de mensen naar wie het gericht is. Ik denk dat het goed is om jouw kindje te gaan beschermen. Je hebt werkelijk een prachtig kind, maar het is net als jij heel erg open en gevoelig. Hij zal alleen maar heel veel last ondervinden van dergelijke negatieve energie. Natuurlijk moet hij daar ook nog mee leren omgaan, maar daar heeft hij zijn hele leven nog voor, dat hoeft nou nog niet denk ik…of voel jij van wel?…. Ik werk al ruim dertig jaar met kinderen en ouders. Ben in de opstartfase van een heel nieuw stuk in mijn leven. Ik begin in april met het geven van de cursus: ‘Mijn Kind en Ik’waarin ik met name ouders wil gaan ondersteunen in een stuk bewustwording ten behoeve van hun kinderen… en dus ook van de maatschappij. Er moet nog veel veranderen en dat begint bij ieder van ons Zelf. ik wil je dit nog meegeven: Laat nare reactie lekker los en bedenk dat dit niks van jou of jouw dierbare kind zegt. Je bent een prachtig mens en je hebt een prachtig kind. Warme liefdevolle groet Ima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen