Waar ben je naar opzoek?

Masturberen tijdens de bevalling. Het kan!

1 minuut lezen denise Denise Meijer
Masturberen tijdens de bevalling. Het kan!

De meeste vrouwen moeten er niet aan denken om ‘intiem’ met zichzelf te worden tijdens hun maandelijkse periode, bijvoorbeeld. Laat staan dat ze dit te doen tijdens zoiets als een bevalling. Fotografe en doula, Angela Gallo denkt hier echter anders over.
Zij masturbeerde bewust tijdens haar bevalling en deelde dit intieme verhaal via Woman’s Day.

Toen ze eenmaal tien centimeter ontsluiting had. Bleek haar bevallingsbad onbruikbaar en wat ‘handarbeid’ verrichten onder een warme douche was dan ook haar eerste, instinctieve reactie.

Paniek

Het liefste had Angela ook thuis bevallen, maar met haar man, doula en beste vriendin aan de zijde vond ze het ook prima om thuis de weeën op te vangen om naar het ziekenhuis te gaan wanneer ze het gevoel had hier klaar voor te zijn.

Lees ook: Klaarkomen is dè nieuwe ruggenprik!

Maar met zes centimeter ontsluiting kwam het stel al snel tot de conclusie dat Angela niet meer in staat was om in de auto te stappen en werd een ambulance gebeld. Tot overmaat van ramp ontplofte haar bevallingsbad midden in de woonkamer.

Paniek alom, tot ze onder de warme douche stapte en instinctief begon met masturberen.
Iets wat haar het gevoel gaf dat ze de controle herpakte over haar lichaam, over haar bevalling.

Angela Gallo – Doula & Birth Photographer 发布于 2015年8月31日

“Ik wilde dat mijn spieren voelde dat ik MET ze aan het werk was en niet tegen ze. Dat deed ik met alle energie die ik had, om elke wee te laten tellen. Masturberen zorgde ervoor dat de scherpe kantjes eraf gingen, hielp me om me te concentreren en zorgde ervoor dat ik de controle had over wat ik voelde,” zo vertelt Angela op de website.

Ruwe onderbreking

Tegen de tijd dat de ambulancemedewerkers binnen kwamen voelde het voor Angela dan ook aan als een ruwe onderbreking. Niettemin, omdat deze er voor getraind zijn om een bevalling als een medisch noodgeval te beschouwen, zo realiseert ze zich.

Lees ook: Oproep aan ouders: duik weer eens onder de lakens!

Ondanks alles was ze vastberaden om te bevallen zoals zij dit wilde en binnen 15 minuten na binnenkomst in het ziekenhuis, beviel ze van een gezond jongetje.

En wat er was gebeurd mochten de ambulancemedewerkers niet binnen zijn gekomen?
“Dan was ik in de douche bevallen EN klaargekomen!”

Bron hoofdafbeelding: Pixabay

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 10 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 11 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 11 maanden geleden
  • 4 minuten lezen