Waar ben je naar opzoek?

Madonna adopteert twee meisjes uit Malawi

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
Madonna adopteert twee meisjes uit Malawi

Is vier kinderen grootbrengen niet genoeg? Voor zangeres Madonna niet. Naast haar twee biologische en twee geadopteerde kinderen, komen er nu nog twee geadopteerde zusjes bij. Dat liet ze woensdag weten met een foto op Instagram.

“Ik kan officieel bevestigen dat ik het proces heb afgerond om twee zusjes uit Malawi te kunnen adopteren,” laat de 58-jarige Queen of Pop weten onder de foto. Daarop is te zien hoe ze met de twee meisjes aan de hand aan het wandelen is.

De tweelingzusjes, Estere en Stelle, zijn nu vier jaar oud. Ze hebben bijna hun hele leven in een kindertehuis in Malawi gewoond. Thuis wacht hen grote broer David Banda en zus Mercy James, ook beide afkomstig uit Malawi, en de twee biologische kinderen van Madonna, Lourdes en Rocco. Madonna laat weten dat ze “ontzettend blij is dat ze nu deel uitmaken van onze familie”.

Het is nog niet bekend wanneer de meisjes met Madonna mee gaan naar huis. Wel vraagt ze de media alvast de privacy van de meiden te respecteren tijdens de komende overgangsperiode.

https://www.instagram.com/p/BQQrNl4gzR0/?taken-by=madonna

Bron: LINDA Nieuws

Bron hoofdbeeld: Flickr

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen