Waar ben je naar opzoek?

Jolie care: lingerie voor ex-borstkankerpatiënten

1 minuut lezen Renate Smit

jolie care borstkanker nazorg

Borstkanker is een heftig onderwerp en een onderwerp waar je natuurlijk niet graag over praat. Het is een ontzettend zwaar traject als je dit overkomt. Maar gelukkig zijn er ook initiatieven die ervoor zorgen dat het allemaal wat dragelijker kan worden. Jolie Care bijvoorbeeld ontwikkelde een lingerielijn voor ex-borstkankerpatiënten die het verdienen om zich weer mooi te voelen! 

Nazorg voor borstkanker

Lucette Vermeijden heeft al vijf jaar een Nazorg Borstkanker praktijk in Haarlem. Hiermee helpt ze met persoonlijke aandacht en zorg de patiënten aantoonbaar sneller herstellen. Deze aanpak wilt ze graag aanbieden in heel Nederland, binnen de zorgverzekering. Hiervoor heeft Lucette geld voor nodig, dit geld probeert ze bij elkaar te verzamelen met een nieuwe lingerielijn voor ex-borstkankerpatiënten.

Een persoonlijk traject vol liefde & aandacht

Bij Nazorg Borstkanker Haarlem zijn de patiënten geen nummer, maar krijgen ze persoonlijke aandacht. De aandacht die zij nodig hebben, maar dan op hun eigen manier. De nazorg komt efficient samen in een behandeling die onder andere fysiotherapie, huid- en oedeemtherapie, psychosociale ondersteuning, diëtetiek en Mamacare (het aanmeten van bortprotheses, care-lingerie en care-badmode) bevat. De vrouwen die bij Nazorg Borstkanker Haarlem komen noemen deze integrale aanpak een verademing.

Jolie Care

Voor Luccette is haar missie, haar droom en haar doel om deze behandeling in heel Nederland te realiseren en door de zorgverzekeraar vergoedbaar te laten worden. Zodat elke ex-borstkankerpatiënt dezelfde goede nazorg krijgt die ze verdient. Luccette bedacht Jolie Care met als uitgangspunt om vrouwen met een beschadigd lichaam zich weer mooier, sexy, vrouwelijker en aantrekkelijker te laten voelen. De lingerie is van hoge kwaliteit stoffen gemaakt en doet niet onder voor andere luxe-merken lingerie. Vrouwen die in het nazorg traject zitten na het hebben van deze verschrikkelijke ziekte zijn vaak bang om hun oude lingerie weer uit te kast te trekken. Jolie Care zorgt ervoor dat deze vrouwen daar niet meer bang voor hoeven te zijn. Laat jezelf zien en wees trots op je lichaam!

Wil jij deze sterke vrouwen die al een moeilijk traject door zijn gegaan ook graag helpen om de nazorg die ze verdienen te geven? Help Luccette dan met het verwezenlijken van haar droom. Kijk snel hier, elke euro telt!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen