Waar ben je naar opzoek?

Jip en Janneke spelen winkeltje

1 minuut lezen Renate Smit
Jip en Janneke spelen winkeltje

Tegenwoordig ontkomen we niet meer aan beeldschermen, zelfs niet in de opvoeding van kinderen. Het schijnt ook dat de beelden goed zijn voor de visuele prikkels van je kind. Het is dus niet erg om af en toe je kind een spelletje te laten spelen op de iPad of telefoon. Maar met mate! Ben je toevallig nog op zoek naar een leuk spelletje voor je kind? Ik heb een leuke en leerzame tip. Tegenwoordig kun je samen met het bekende kleuterduo Jip en Janneke ook avonturen beleven op de iPad.

Kijken, zoeken en tellen

In de app spelen Jip en Janneke winkeltje. Daarbij staat kijken, zoeken en tellen centraal. En nee hoor het is niet zomaar een bekende tel- en zoek app, er zit een duidelijk spelelement in wat super leuk is voor de kids. Deze app is al makkelijk te begrijpen voor kinderen vanaf 3 jaar. Er is ook gedacht aan de 6-jarigen. Voor hun zit er meer uitdaging in de app.

De app is speciaal voor de iPad ontwikkeld en is voor elk moment te gebruiken: In de auto, op visite, op vakantie, tijdens het wachten en zelfs in de klas. Het spel is prachtig grafisch vormgegeven. Echt super leuk ontworpen en ideaal voor kinderen.

Jip en Janneke spelen winkeltje

Deze app is veilig en verantwoord voor kinderen om mee te spelen. Dat is natuurlijk fijn om te weten met al die rotzooi op internet en pop-up advertenties (bloedirritant). De app kan zonder internetverbinding gebruikt worden. Hij is vrij van in-app purchases, advertenties en links naar externe sites. Voor slechts € 4,99 heb je al dit spelletje, helemaal vrij van advertenties, op de iPad staan.

Jip en Janneke app

Ik ben benieuwd wat jij van de spelletjes vindt die je kinderen op de iPad kunnen spelen. Laat je reactie hier achter!

>> De ‘Jip en Janneke spelen winkeltje app’ is te downloaden in iTunes voor 4,99 euro.

Reacties
 • Lisette zei

  Ziet er erg leuk uit!
  Hier is dikkie dik en bumba favoriet op de ipad. Verder YouTube en dan vooral mother goose club (liedjes) en fimpjes over speelgoed, het testen ervan….

 • Frieda zei

  Jammer dat zo’n app alweer alleen beschikbaar is voor iOS-toestellen… En dat terwijl 85% van de NL’se toestellen op Android draait…

 • Henny zei

  Dat ziet er erg leuk uit. Jammer dat het voor de i pad is, wij hebben namelijk een tablet. Onze kinderen zitten er vaan `s avonds achter als ik aan het eten koken ben. Zij vinden de lego spelletjes erg leuk. ijsjes maken, een spoor leggen, een auto in elkaar puzzelen, zij beleven er veel plezier aan. In deze maatschappij waar dit soort apparaten steeds belangrijker worden ontkom je er bijna niet meer aan. Maar wel met mate. Bij mijn zoon (5) op school hebben ze ook i pads.

  • Linda zei

   Hier ook op school iPads. Ik vind het wel goed! Ben zelf ook juf geweest en ik zie de meerwaarde er wel van in. Lego is hier ook erg populair!

 • Els zei

  Wij hebben geen iPad en onze zoon van 4 speelt ook nooit op mijn telefoon of de laptop. Ik vind dat nog niet echt nodig

  • Linda zei

   En op school gebruiken ze ook (nog) geen iPad? Hier namelijk wel! Ik ben voor, maar met mate en onder toezicht. Ik vind het goed dat ze het leren gebruiken. Maar dat komt misschien omdat ik het zelf ook allemaal leuk en interessant vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

 • 11 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

 • 11 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

 • 11 maanden geleden
 • 4 minuten lezen