Waar ben je naar opzoek?

Handgemaakt stoer kidslabel: Little Buds

1 minuut lezen Rosan Sierhuis

l2bm little buds kinderkleding zwart-wit

Op onderzoek gaan waar je passie ligt, erachter komen dat dit het maken van kinderkleding is en er dan ook nog eens heel goed in zijn! Dit klinkt als een sprookje, maar dit is het verhaal van Marlous, de eigenaresse van het pas opgerichte kidslabel: Little Buds. 

Duurzaam merk

Little Buds laat zich kenmerken door comfortabele kleding in stoere designs gemaakt van duurzaam geproduceerde stoffen. Dit laatste is vooral heel erg belangrijk voor Marlous, zij wil echt alleen met stoffen werken die van begin tot eind van de productie verantwoord zijn op het gebied van zowel milieu als arbeidsomstandigheden. Daarmee is het soms nog knap lastig om unieke designs te vinden, want helaas is de markt voor dit soort duurzame stoffen nog niet zo groot.

l2bm little buds kinderkleding kidslabel

Nieuwe collectie Little Buds

De nieuwste collectie is net een maandje online en biedt voor ieder wat wils. Vrolijke leggings en truien met leuke printjes, maar ook vind je er stoer zwart-wit wat nu helemaal hot is in kindermodeland. Daarnaast heeft Little Buds ook superleuke accessoires om de outfit voor je kleintje helemaal af te maken: stoere beenwarmers, beanies en superleuke bandana’s die matchen met de leggings.

Shop snel

De collectie is verkrijgbaar in de maten van nul tot en met vier jaar. En omdat Marlous alles helemaal zelf maakt is de voorraad maar beperkt. Dus wil jij een van deze unieke handgemaakte items van Little Buds, dan zou ik niet te lang wachten, want sommige items vliegen al de shop uit! Ga snel naar: littlebuds.nl.

little buds

l2bm little buds baby geel zwart-wit kinderkleding

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen