Waar ben je naar opzoek?

Gordon Ramsay’s baby?

1 minuut lezen Sjoukje Dijkstra
Gordon Ramsay’s baby?

lookalike gordon

Bescheurd heb ik mij om de foto die een ware hype is geworden van Gordon Ramsay lookalike baby! De baby van Claire Dempster heeft precies dezelfde frons als de geliefde chef kok. Als die maar niet ook zijn taalgebruik ‘erft’. F&*&k de F*&(&ck  😉

Zie je het voor je? De mama van de Gordon Ramsay mini lookalike plaatste de foto op Twitter, met één prangende vraag: “Zeg, was jij niet 10 maanden geleden hier in de buurt?” Gordon Ramsay die er blijkbaar de humor wel van inziet, antwoordt: Nee, maar 11 maanden geleden wel.” Claire geeft aan dat haar zoontje nog het meest op de chef kok lijkt in gedrag en mimiek, wanneer hij honger heeft.

mini gordon

De kleine mini Gordon heeft inmiddels al een paar duizend likes. Wereldwijd besteden media er aandacht aan. Wij hier op Love2BeMama kunnen natuurlijk niet achterblijven. En Gordon Ramsay? Die reageert alleen maar met een dosis zelfspot: “Arm kind”, tweet hij.

Meer lookalikes in tha house?

Ben gelijk ook ff aan het Googlen geslagen, want hoeveel baby lookalikes van de sterren zullen er eigenlijk wel niet ‘rondlopen’ – ehm, kruipen – op onze aardkloot. Op welke celebrity lijkt jouw baby?

Dannydevito

Meer van dit soort geinige plaatjes vind je op Mommyshorts.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen