Waar ben je naar opzoek?

Fotoshoot van twee tweelingen laat je smelten

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
Fotoshoot van twee tweelingen laat je smelten

Een fotoshoot met je pasgeboren baby levert altijd vertederende plaatjes op. Maar je hebt altijd foto’s die nog een stapje verder gaan. Deze foto’s van een pasgeboren tweeling met hun broer en zus, ook een tweeling, zijn zulke foto’s.

Moeders Juliet en Nikki kregen via IVF twee jaar geleden hun eerste tweeling, Nico en Sienna. Afgelopen januari verwelkomde het gezin opnieuw een tweeling; zusjes Gia en Gemma werden geboren. En wat is er dan leuker om een fotoshoot te houden!

Bijna mis

Het huis werd omgebouwd tot fotostudio en de kinderen kregen schattige kleertjes aan. Maar daarmee werd het nog niet direct een succes. De oudste twee keken verveeld en de foto’s werden niet mooi. Maar de oplossing bleek simpel. Toen broer en zus even hadden gespeeld, kwam het plezier terug. De schattige kleertjes gingen de kast weer in en de foto’s werden fantastisch.

Lees ook: Bijzonder! Deze tweeling heeft verschillende huidskleuren

De foto’s zijn erg speciaal voor de trotse moeders. “Om onze baby’s zo samen te zien geeft mij zoveel geluk en vervulling.” En ook op Facebook werd enthousiast gereageerd op de foto’s. Dat lijkt me zeker terecht! Oordeel zelf maar:


Bron: AD

Bron hoofdbeeld: Pixabay

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen