Waar ben je naar opzoek?

Ze zijn er: Kim bevalt binnen enkele minuten van vijfling!!

1 minuut lezen Anne
Ze zijn er: Kim bevalt binnen enkele minuten van vijfling!!
Vijfling
Kim Tucci, hoogzwanger. © Erin Elizabeth Photography

Hoera! Op 28 januari 2016 is de Australische Kim bevallen van haar vijfling. We schreven hier al eerder over deze zeer bijzondere zwangerschap. De kans op een natuurlijke zwangerschap van een vijfling is namelijk één op de zestig miljoen!

Veel details zijn er van de bevalling verder nog niet bekend. Wel dat ze ter wereld zijn gekomen met een keizersnede en dat de hele bevalling slechts enkele minuten in beslag zou hebben genomen.De hele familie is aan het bijkomen van deze bijzondere gebeurtenis.

Kim en haar man hebben al 2 dochters en uit een eerder huwelijk is er ook al een zoon. Het stel wilde dolgraag ook samen nog een zoon en gingen voor een derde. In eerste instantie hadden zij te horen gekregen een tweeling te verwachten. Tijdens de geslachtsbepalende echo, waren er echter in plaats van 2 hartjes, 5 individuele kloppende hartjes op het beeldscherm te zien. De vijf waren al voor hun geboorte wereldberoemd door de Facebookpagina met maar liefst 150.000 volgers die moeder Kim in het leven riep.

Wonder boven wonder is de vijfling allemaal behoorlijk aan het gewicht voor baby’s die het levenslicht zien in de dertigste week van een zwangerschap. Hieronder een lijstje van hun prachtige babynamen en geboortegewicht:

Tiffany weegt 1170gr
Penelope weegt 1160gr
Beatrix weegt 1210gr
Allie weegt 1200gr
Keith weegt 1269gr

In de aankondiging van de geboorte laat moeder Kim weten dolblij te zijn dat alle kindjes gezond ter wereld zijn gekomen. Niet in de laatste plaats door de liefde en zorg van een geweldig medisch team onder leiding van Dr Jan Dickinson. Haar bevalling omschrijft ze als ‘exeptional’. Dat kunnen we ons voorstellen!

Wil jij Kim en haar vijfling persoonlijk feliciteren dan kan dat via haar inmiddels razend populaire Facebook pagina ‘Verrast door vijf’.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen