Waar ben je naar opzoek?

Dronken moeder zet 9-jarig meisje achter het stuur….

2 minuten lezen Pascal Meulenbelt
Dronken moeder zet 9-jarig meisje achter het stuur….

wijn drinken

Iedereen kent het vast wel; eventjes met de auto op visite gaan samen met dochterlief. Gezellig even bij wat kennissen op de koffie. Gezellig een half uurtje bij kletsen terwijl de kinderen samen kunnen spelen. Je hebt je kont, die overigens heel gezond is voor je, nog niet op de bank gezet en jullie schateren al van het lachen. Het is altijd hetzelfde verhaal met jullie vrouwen. Jullie kunnen elkaar dagen, weken, maanden niet zien maar als jullie eenmaal samen zijn, is het altijd direct gezellig. Na de koffie vraagt je vriendin of je toch niet één wijntje wil. Eentje maar! Je kijkt op je horloge en besluit dat één wijntje geen kwaad kan. De meeste weten dat ze na deze ene moeten stoppen maar helaas niet iedereen. Sommige moeders kunnen hun verantwoordelijkheid niet aan en schenken ook nummer 2,3,4 en 5 in…

Kind, rij jij even naar huis?

Zo ook in Amerika. Daar waren papa en mama met hun dochter op stap. De ouders hadden het blijkbaar zo gezellig dat ze dochterlief gevraagd hebben hen naar huis te rijden. Ja, je leest het goed. Deze ouders vroegen hun 9-jarige dochter om haar dronken ouders naar huis te rijden. Zo braaf dat de dochter was kroop ze achter het stuur en begon ze te rijden. Het meisje kon zich nog aardig goed wegwijs maken achter het stuur en kon er zo persoonlijk voor zorgen dat er geen ongelukken zijn gebeurd. Een aantal kilometers verder heeft de politie de slingerende auto van de weg kunnen halen.

Pa en ma zijn dronken

Tot grote verbazing van de politie troffen zij een klein meisje achter het stuur. Een meisje van 9 jaar met haar ouders op de achterbank. Dronken. Meneer de agent voelde de woede borrelen en begon de dronken ouders te ondervragen. Wat denk je dat het antwoord was van deze ouders? Geen excuses. Nee ze zagen niet in dat ze fout bezig waren. Ze werden juist boos! Boos omdat ze vonden dat de politie niet zo moest zeuren. ‘Het is toch allemaal goed gegaan? Er zijn geen ongelukken gebeurd’ zei de moeder tegen oom agent. Ervanuit gaande dat deze mensen dronken waren zou je zo’n misplaatst antwoord nog een klein beetje kunnen verwachten. Deze ouders hebben hetzelfde volgehouden tegen de rechter. Daar vertelde ze zonder blikken of blozen dat ze niemand in gevaar hebben gebracht en dat er helemaal geen sprake is van verwaarlozing.

Bron: Washington Post

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 1 maand geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 1 maand geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen