Waar ben je naar opzoek?

Waarschuwing van een moeder: vlekken in kleding door bellenblaassop!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Waarschuwing van een moeder: vlekken in kleding door bellenblaassop!

Op Facebook kwam ik een bericht tegen van een vriendin van mij. Ze deed een oproep aan mede-moeders op Facebook. Want als je het zelf niet weet is het fijn als iemand anders wel een oplossing heeft. Haar oproep ging over vlekken in kleding. 

Al een tijdje vroeg ze zich af waar de grijs/blauwe vlekken in de kleding van de kinderen vandaan kwamen. Na wat speurwerk op internet kwam ze erachter dat het bellenblaassop is. En dan zou je denken: wat is het probleem?
Nou het verpest de kleding van je kinderen.

Bellenblaassop in kleding

Aan de reacties onder haar bericht te lezen heeft ze gewoon pech en krijg je dit er niet meer uit. Zonde want het verpest de kleding van je kinderen.

Tip: Laat je je kinderen bellenblazen? Trek ze dan oude kleding aan of was de kleding daarna zonder wasmiddel. Dan krijg je namelijk geen vlekken. Of maak je eigen bellenblaas.

Of heb jij nog dé tip hoe je dit eruit krijgt?

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 37 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 13, 12 en 9 jaar. Wij wonen sinds 1,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties
  • Marieke zei

    Meestal staat het ook op het bellenblaasartikel zelf. Komt door de glycerine. Overigens kreeg mijn jongste hier vorige week een hele lading over haar jurkje. De natte plek ingesmeerd met vanish. Mss toeval, maar geen vlekken daarna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 10 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 10 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 10 maanden geleden
  • 4 minuten lezen