Waar ben je naar opzoek?

50 tinten grijs voor moeders

4 minuten lezen denise Denise Meijer
50 tinten grijs voor moeders

Vroeger keek ik naar mijn man met een bijna dierlijk verlangen. Aangewakkerd door elk willekeurig stukje van zijn goddelijke lichaam. Dit was overigens wederzijds. Seks? Dat had je 24 uur per dag, en het liefste nog acht dagen per week als dat mogelijk had geweest… Je kan veilig stellen dat er post-trouwerij en post-kinderen het één en ander veranderd is. Het enige moment dat mijn ‘fantasie’ overuren draait is als ik een boodschappenlijstje samen moet stellen voor de vijfdaagse werkweek en daar houdt het dan ook wel mee op. 

50 tinten grijs voor moeders

50 tinten grijs wist goed in te spelen op de huisvrouwen en moeders met iets minder inspiratie in hun (seks)leven en het is natuurlijk hartstikke leuk om in de weer te gaan met zweepjes (kuch), maar zo flitsend als in het boek? Nee zo wordt het nooit! Mommy-porn, zo werd de serie genoemd, maar eerlijk? 50 tinten grijs komt niets in de buurt van wat werkelijk ‘mommy-porn’ mag heten. Maar wat dan wel?

Volgens het boekje VS de werkelijkheid

Nou, als je nieuwsgierig bent geworden dan heb je geluk. Onderstaande scenario’s geven goed weer wat echte, realistische huisvrouwen-fantasieën zijn. In ieder geval MIJN realistische huisvrouw-fantasieën. Ik deel ze met jou. Voor een ieder die het wil lezen. Maar één waarschuwing: houd de slipjes goed vast! Want hier komen de ware ‘panty-‘droppers’ uit het leven van een moeder.

50 tinten grijs voor moeders

Scenario 1

“Zullen we dit weekend eens naar jouw moeder gaan?” vraagt je man met een vastberaden, broeierige blik in zijn ogen. “En nu ik er over nadenk: het is helemaal niet nodig om elke week verplicht te lunchen bij mijn moeder. Zo kunnen we ook eens uitslapen op de zondag.”

Dankbaar buig je voorover om je man te intens te kussen op zijn volle, zwoele lippen. Voor even vergeet je dat je 2-jarige peuter op dat moment een hele rol aan toiletpapier in de pot aan het proppen was…

Scenario 2

Vermoeid, maar toch ontspannen geniet je met volle teugen van een heet bad. Je man komt voorzichtig de badkamer ingeslopen en vraagt met uitdagende stem: “Wil je misschien een welverdiende nekmassage van mij, schatje? En ik beloof: je hoeft er vanavond niets voor terug te doen.”

Met een panter-achtige souplesse laat hij zijn mannelijke vingers over jouw afgepeigerde schouders glijden. Kleine Pieter komt op dat moment ook de badkamer binnenlopen met een flinke klodder poep aan zijn handen en de mededeling dat hij daar de (pas gewitte) muren ermee beschilderd heeft.

Scenario 3

“Grey’s Anatomy is vanavond op televisie. Wat zeg je er van als ik de kinderen op bed leg vanavond en je daarna een goed glas wijn voor je inschenk,” zegt je man met een bronstige beving in zijn stem. Het bloed stijgt resoluut naar je wangen en je hartslag neemt een vlot, opgewonden tempo aan. Compleet overmand door dankbaarheid sla je een arm om zijn gepeesde nek om hem te innig en gepassioneerd te bedanken.

Een warm gevoel trekt van je borsten, steeds verder naar beneden. O wacht! Dat is de baby die besloot om je gehele bovenlichaam onder te spugen. “Kan je een spuugdoekje aangeven, schat?” zeg je brutaal.

Scenario 4

Je ziet hoe je man, als een jager in de nacht, opstaat en zich uitdagend beweegt richting de keuken. Zijn ietwat uitgezakte billen en bollende buikje worden geaccentueerd in de koude LED-verlichting boven het aanrecht. Hij bukt voorover en geeft je hiermee een goed uitzicht op zijn volle maan. Met één soepele beweging trekt hij een bak Ben & Jerry’s uit de vriezer. Speciaal voor jou, omdat je zo druk bezig bent met series kijken. “Alleen jij kan deze bak helemaal leeg eten zonder ook maar één gram aan te komen schatje…” zegt hij liefdevol.

Verlegen knipper je met je ogen en laat een volle lepel ijs smelten op je tong. Is het nu HET moment om te vertellen dat je voor de vierde keer zwanger bent geworden tijdens één wilde nacht op zijn verjaardag omdat je wéér je anticonceptie bent vergeten. Je innerlijke godin gaat zichzelf ten rade en je staat in tweestrijd… 

Scenario 5

“Ik ga vanavond niet naar de kroeg met die ene, ontspoorde maat van mij. Zullen we in plaats daarvan samen op de bank The Notebook kijken?” Met één hand streelt je man je wang terwijl hij dit zegt. Je bijt op je onderlip en voelt hoe een intens verlangen de overhand begint te nemen.

Die avond hebben jullie gemeenschap. Een vluggertje, want Pietertje werd wakker met een doorgelekte plasluier en stond huilend bij jullie aan het bed…

Oké… Misschien toch maar niet vanavond! Maar zeker volgende week, of komende maand dan misschien? Je weet niet of je dan hoofdpijn hebt, natuurlijk… Of misschien heb je wat aan deze 5 tips voor in de slaapkamer voor ouders. Je moet gewoon een beetje strategisch te werk gaan 🙂

Wij zijn benieuwd naar jou scenario’s: volgens het boekje VS werkelijkheid. Durf je je reactie achter te laten in de comments?

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties
 • MamaLique zei

  Heerlijk om te lezen! Komt dicht bij de waarheid

 • papaMark zei

  Wat een heerlijke voorbeelden. Leuk om als man te lezen hoe vrouwen hierover denken.

  De 50 tinten grijs zullen bij ouders niet snel meer te vinden zijn. Vaak ben je al kapot als je de kinderen net op bed hebt gelegd. En tevens weet je niet of ze wakker worden en je wilt liever niet weer een nachtouder zijn.

  Scenario: je denkt er allebei aan maar realiseert je ineens! Vanavond maar niet want ik heb morgen een lange dag op het werk en m’n slaap kan ik heel goed gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 3 maanden geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 3 maanden geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 3 maanden geleden
 • 7 minuten lezen