Waar ben je naar opzoek?

12 kinderen die een link met Valentijn(sdag) hebben

2 minuten lezen Marian Alons
12 kinderen die een link met Valentijn(sdag) hebben

Het kan je niet ontgaan zijn. Vandaag is het Valentijnsdag en staat alles in het teken van de liefde. Daarom dit bijzondere overzichtje met liefdeskindjes en kinderen met liefdesnamen. 

1. Placenta in de vorm van een hart

Blogger Claudia Verhey: “Onze Sjoerd is vandaag drie jaar geleden geboren. De placenta had de vorm van een hart. Geen grapje! De arts in het ziekenhuis wist niet wat ze zag, zo bijzonder.” pastedGraphic.png

2. Yves is geboren uit een liefdesrelatie

Moeder Kristel: “Onze zoon is niet geboren op Valentijnsdag, maar wel geboren uit een Valentijnsrelatie. Papa en mama hebben vandaag 6 jaar een relatie. Ons liefdeskindje Yves Valentin, is geboren op 26-12-11” pastedGraphic_1.png

3. Pleegdochter Noëlle

Mama Bianca: “Onze lieve pleegdochter Noëlle wordt vandaag, 14 februari al weer 5 jaar. En we zijn supertrots op haar!”

Lees ook: Kinderen met bijzondere lichaamsvlekjes

4. Valentijn is op 11 juli jarig

Moeder Pauliene: “Mijn eigen lieve en ondeugende Valentijn heet ook nog eens Valentijn en wordt op 11 juli 4 jaar.”

5. Weten dat je zwanger bent op Valentijnsdag

Moeder Nadine: “Ik wist op Valentijnsdag dat ik zwanger was. Norah werd op 1 oktober 2013 geboren. Op Valentijnsdag erachter komen dat je je eerste kindje verwacht, was wel erg bijzonder voor ons!”

Mama Mandy: “Het was voor mij heel bijzonder om erachter te komen dat ik zwanger was. Erg speciaal dat de test positief bleek, aangezien het voor mij niet vanzelfsprekend was om zwanger te kunnen raken.”

6. Valentijn als 3e naam en op Valentijnsdag jarig

Mama Myrka: “Mijn zoontje is vandaag 3 jaar geworden én heeft als derde naam Valentijn. Zijn volledige naam is Charlie Kian Valentijn. Ik had destijds beloofd aan m’n bolle buik dat als hij op 14 februari geboren zou worden dat hij dan ook Valentijn genoemd zou worden. En wie wat beloofd….”  

7. Gynaecoloog steekt stokje voor perfecte datum

Mama Susanne: “Onze zoon genaamd ‘Valentijn’ is helaas niet op 14 februari geboren, maar op 12 februari. De gynaecoloog werkte die dag helaas niet voor de geplande keizersnede. Hij is zondag 4 geworden!”

8. Iedere dag Valentijnsdag!

Mama Nadi: “Mijn zoontje Noah-Valentijn (7 jaar) is twee dagen vóór Valentijnsdag geboren. De naam Valentijn vond ik prachtig en al in gedachten voor een toekomstige zoon. Het had dus niet veel gescheeld of hij was op Valentijnsdag geboren. Ik had dat echt niet in de gaten en ook het selecte groepje die de naam al wist voor de geboorte hadden dat niet door.”

“Stiekem was ik dus blij dat hij niet op Valentijnsdag geboren werd, want dan had ik denk ik een andere naam moeten verzinnen, hihi! De naam Valentijn dragen en op Valentijnsdag geboren worden, vond ik een beetje too much! Ondanks zijn dubbele naam is hij met zijn fel blauwe ogen en poppengezichtje een echte Valentijn!” 

onbekend.jpg

9. Valentijn is vernoemd naar z’n oom

Mama Marjolein: “Valentijn is vernoemd naar zijn oom, de broer van zijn vader die op Valentijnsdag geboren was. Zijn oom was 6 toen hij onder een auto kwam en is uiteindelijk overleden.”


10. Bijzondere locatie én datum

Moeder Kim: “Ik doe graag mee voor ons Valentijntje Eefje. Ze is geboren op 14 februari 2013, op kamer 14 afdeling 2 hoe bijzonder is dat!” 

11. Twee kinderen op Valentijnsdag jarig!

Mama Petra: “Wij heb twee kindjes op de dag van de liefde gekregen! Hoe mooi is dat! Merijn is vandaag 1 jaar geworden en Arsa, onze oudste is 6 geworden.”

Bron hoofdafbeelding: Flickr

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen