Waar ben je naar opzoek?

10x vanavond géén seks!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
10x vanavond géén seks!

Seks is belangrijk in een relatie. Ook als je kinderen hebt. Maar zodra je ouders wordt veranderd er wel het een en ander. Bij de een is het kaarsje volledig uit, bij de ander staat het op een wat lager pitje. Misschien heb je hier totaal geen last van en is alles hetzelfde gebleven. Ook dat kan. Vergeet niet hier tijd in te investeren. Maar wat als onderstaande scenario’s zich voordoen? Dan weet je in ieder geval zeker dat seks er niet in zit…

Als één van deze 10 tekenen zich voordoen weet je het zeker:
vanavond géén seks!

(Wil je vanavond wel seks? Voorkom dan onderstaande of zet je principes aan de kant!)

Lees ook: Een seksloos huwelijk is niet gezond…

 1. Je kind heeft een explosie van poep in zijn luier net voordat je lekker samen in bed gaat liggen en jij kunt dit niet uit je hoofd zetten.
 2. Als je kind voor de tiende keer beneden komt met een of ander smoes dan weet je het: vanavond gaat het niet gebeuren (want waarschijnlijk zal dit tot laat in de avond doorgaan).
 3. Als je favoriete Netflix serie met een nieuw seizoen komt.
 4. Als je je favoriete goede doelen t-shirt draagt, die tien maten te groot is en bedekt is met mysterieuze vlekken. Dit alles in combinatie met sokken en een uitgelubberde yoga broek. Ook vandaag gaat het NIET gebeuren.
 5. De ex van je man plaatste net een foto op Facebook waar jij niet op staat. Maar hij wel. Uit hun tijd. Je onderwerpt hem aan een vragenvuur. Vanavond gaat het niet gebeuren. Wat wel gaat gebeuren: ’s nachts scroll je stiekem door haar tijdlijn en je kunt er niet van slapen…
 6. Na een pittige discussie met je wederhelft staat het hebben van seks gelijk aan het geven van zijn gelijk. Gaat niet gebeuren dus.
 7. Je schoonmoeder komt onverwachts op visite en is niet van plan om weg te gaan. De man deze huizes lijkt het wel gezellig te vinden. En dat terwijl jij andere plannen had. Onder die badjas zit namelijk een heel leuk setje. Gênant!
 8. Hij praat na het werk iets te lang over zijn leuke nieuwe (vrouwelijk!) collega. Afknapper!
 9. Het commentaar wat hij op het avondeten had is niet om over naar huis te schrijven. Hij krijgt vanavond niks.
 10. Wanneer je hem betrapt op lurken uit een fles bier met één hand in zijn broek. Zo. Niet. Sexy.

Lees ook: 10 redenen om vanavond eens JA! te zeggen tegen seks. Ja je hoort het goed!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 34 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 10, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Mama

7 redenen waarom er geen vierde kind komt

 • 1 week geleden
 • 3 minuten lezen
Kinderwens

Bestaat er medicatie om sneller zwanger te worden?

 • 2 weken geleden
 • 3 minuten lezen
Mama

Hoe trek ik als dove ouder de aandacht van mijn kinderen?

 • 2 weken geleden
 • 2 minuten lezen