Waar ben je naar opzoek?

Zwangerschapsshoot met overleden man

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zwangerschapsshoot met overleden man

Wat ontzettend heftig… Nicole Bennett uit het Amerikaanse Jackson verliest twee maanden voor haar bevalling haar man. Plotseling. Om hem toch nog een beetje bij zich te hebben liet ze zichzelf, haar 4-jarige zoontje en haar zwangere buik op foto vastleggen. Het bijzondere is dat haar overleden man daar ook bij staat. 

Eerbetoon

Haar echtgenoot Deonta overleed plotseling. Hij wilde graag dat zij een fotoshoot ging doen tijdens haar zwangerschap. Ze brengt zijn wens alsnog in vervulling. Omdat ze iets speciaals wil doen om de herinnering levend te houden, verwerkt de fotograaf foto’s van haar overleden echtgenoot erin. Het resultaat is bijzonder mooi en emotioneel. Net echt!

De foto’s zijn een prachtig aandenken. Helaas zal hun dochter haar vader nooit leren kennen.

De foto’s zijn massaal bekeken en gedeeld. Doordat de Facebookpagina massaal bezocht werd is hij door Facebook, jammer genoeg, offline gehaald.

Fotoshoot met overleden man

Fotoshoot met overleden man

Beeld: Sidney Conley

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen