Waar ben je naar opzoek?

Zwangerschapsshoot met overleden man

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zwangerschapsshoot met overleden man

Wat ontzettend heftig… Nicole Bennett uit het Amerikaanse Jackson verliest twee maanden voor haar bevalling haar man. Plotseling. Om hem toch nog een beetje bij zich te hebben liet ze zichzelf, haar 4-jarige zoontje en haar zwangere buik op foto vastleggen. Het bijzondere is dat haar overleden man daar ook bij staat. 

Eerbetoon

Haar echtgenoot Deonta overleed plotseling. Hij wilde graag dat zij een fotoshoot ging doen tijdens haar zwangerschap. Ze brengt zijn wens alsnog in vervulling. Omdat ze iets speciaals wil doen om de herinnering levend te houden, verwerkt de fotograaf foto’s van haar overleden echtgenoot erin. Het resultaat is bijzonder mooi en emotioneel. Net echt!

De foto’s zijn een prachtig aandenken. Helaas zal hun dochter haar vader nooit leren kennen.

De foto’s zijn massaal bekeken en gedeeld. Doordat de Facebookpagina massaal bezocht werd is hij door Facebook, jammer genoeg, offline gehaald.

Fotoshoot met overleden man

Fotoshoot met overleden man

Beeld: Sidney Conley

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Drielingmoeder

Drieling zwangerschap: van 1 naar 4 kinderen!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Dit worden de babynamen van 2022!

  • 3 dagen geleden
  • 1 minuut lezen
Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen