Waar ben je naar opzoek?

Zwangere vrouw gaat uit haar dak om weeën op te wekken

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zwangere vrouw gaat uit haar dak om weeën op te wekken

Iemand vertelde haar dat het liedje “Thriller – Michael Jackson” de weeën op zou wekken en haar bevalling in zou leiden. Zo gezegd zo gedaan; deze zwangere vrouw staat met haar 40 weken zwangerschap uit haar dak te gaan. Ze voelt zich geweldig en de baby komt maar niet. Dan moet je toch wat…

Zaadbalkanker

Een maand geleden hebben deze vrouw en haar man te horen gekregen dat haar man zaadbalkanker heeft. Dat is een klap en helemaal als je hoogzwanger bent en strak staat van de hormonen. Het maken van deze video heeft haar geholpen er doorheen te komen want ze bleef er om lachen.

Geweldige zelfspot

Ik lach mee. Om haar zelfspot en haar geweldige interpretatie van het liedje Thriller met toegepaste choreografie. Ze zou de finale van Everybode Dance Know halen! Haar zoon is nog niet geboren dus ik wens haar veel succes en geluk. Hopelijk wekt dit de bevalling op.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen