Waar ben je naar opzoek?

Zwangere vrouw gaat uit haar dak om weeën op te wekken

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zwangere vrouw gaat uit haar dak om weeën op te wekken

Iemand vertelde haar dat het liedje “Thriller – Michael Jackson” de weeën op zou wekken en haar bevalling in zou leiden. Zo gezegd zo gedaan; deze zwangere vrouw staat met haar 40 weken zwangerschap uit haar dak te gaan. Ze voelt zich geweldig en de baby komt maar niet. Dan moet je toch wat…

Zaadbalkanker

Een maand geleden hebben deze vrouw en haar man te horen gekregen dat haar man zaadbalkanker heeft. Dat is een klap en helemaal als je hoogzwanger bent en strak staat van de hormonen. Het maken van deze video heeft haar geholpen er doorheen te komen want ze bleef er om lachen.

Geweldige zelfspot

Ik lach mee. Om haar zelfspot en haar geweldige interpretatie van het liedje Thriller met toegepaste choreografie. Ze zou de finale van Everybode Dance Know halen! Haar zoon is nog niet geboren dus ik wens haar veel succes en geluk. Hopelijk wekt dit de bevalling op.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen