Waar ben je naar opzoek?

‘Zwangere’ Sabia slaat van zich af op Twitter

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
‘Zwangere’ Sabia slaat van zich af op Twitter

Het blijft gissen rondom de zwangerschap van Sabia. Net zoals bij de zwangerschap en miskraam van Amanda Krabbé destijds zijn er twijfels rondom de zwangerschap van Sabia. Is ze echt zwanger of is ze schijnzwanger. Gevalletje aandacht-te-kort?

Mutterpass

Sabia Engizek zou ruim vier maanden zwanger zijn van Rafael van der Vaart bij wie ze inmiddels weg is. Met haar vier maanden zwangerschap is er bij Sabia alleen nog niks te zien. En dat vindt men vreemd…

Sabia doet er echter alles aan om iedereen te laten geloven dat ze wél degelijk zwanger is. Zo ‘wapperde’ ze twee weken geleden al met haar ‘Mutterpass’ toen ze uit een zwangerschapskliniek kwam. Dit bleef niet onopgemerkt. De Mutterpass krijg je in Duitsland als je zwanger bent. Hiermee kunnen aanstaande moeders voordeeltjes krijgen en makkelijker parkeren. Zou hier in Nederland trouwens ook wel ideaal zijn.

Sabia is boos

Natuurlijk wil iedereen weten of Sabia nu wel of niet zwanger is. Als je het nieuws rondbazuint dan is dat vragen om reacties en wil men bewijs.

Deze week ging Sabia naar een liefdadigheidsevenement en werd ze belaagd door de Duitse media die haar babybuikje nu wel eens op de foto wilden zetten. Wie zou de primeur krijgen? Maar waar is dat buikje nou? Er was niks te zien!

Tot nu toe heeft iedereen zijn twijfels bij de zwangerschap. Sabia pikt het niet en ze is boos! Sabia is sinds mei 2014 niet meer actief geweest op Twitter maar nu slaat ze van zich af. Ze wil iedereen laten zien dat het wel degelijk mogelijk is al een paar maanden zwanger te zijn zonder een buikje te hebben. Daarom photoshop-te ze wat zwangere buikjes bij elkaar.

Sabia is er klaar mee en plaatst het ‘bewijs’ op Twitter. Ach… als ze nu eens bewijs van haar echo of eigen buik zou laten zien was het voor eens en voor altijd klaar. En nu weten we het nog steeds niet!

Sabia is boos

Foto: TwitterBron: Telegraaf

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen