Waar ben je naar opzoek?

Zwangere Nikkie Plessen aan de wijn

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zwangere Nikkie Plessen aan de wijn

Tja als je zwanger bent dan mag je heel veel niet. Maar het is voor een goed doel. Zwangere Nikkie Plessen had duidelijk zin in een glaasje wijn. Maar als je zwanger bent mag je dat niet nemen. Wat neem je dan wel? Juist, een speciaal glas wijn voor de mama to be! 

Het is natuurlijk ook prachtig weer en ook als je zwanger bent heb je dan wel eens zin in wat lekkres. Zwangere Nikkie geniet van een wijnglas vol druiven. Een gezonde snack voor zwangere mama’s. En nog fijner is dat ze dit speciale glas wijn mag nuttigen in een jacuzzi op haar dakterras. Ik ben jaloers!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen