Waar ben je naar opzoek?

Zwangere Nicolette van Dam bestolen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zwangere Nicolette van Dam bestolen

Gisteren plaatste Nicolette van Dam nog een blije foto in haar Oranje outfit maar vanmorgen was ze minder blij. Haar Bugaboo Bee is vannacht uit haar auto gestolen. Dat is wel even zuur als je binnenkort mama wordt. Wie helpt mee zoeken?

Zwangere Nicolette van Dam bestolen van kinderwagen

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kids & Media

Waarom een tablet in huis onmisbaar is

  • 7 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Waarom een Nintendo Switch Lite een goede keuze is!

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Relatie & Seks

Een avondje uit met bulletvibrator van Rocks-off

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen