Waar ben je naar opzoek?

Zwangere Nicolette Kluijver maakt laatste lange reis

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zwangere Nicolette Kluijver maakt laatste lange reis

Vliegen wanneer je zwanger bent? Waarom niet… Naar een verre bestemming? Zou ik ook niet gaan vermijden. Als je je goed voelt kun je dat prima doen. Ik heb het zelf ook meerdere keren gedaan: Gran Canaria en Curacao. Nicolette Kluijver neemt het er ook nog even van. Nu kan ze nog genieten van de ‘rust’ want als haar tweeling er straks is krijgt ze het vast wel wat drukker.

Nicolette Kluijver geniet samen met haar gezin van een heerlijke vakantie op Bonaire. Ik ben er zelf ook een keer geweest en als ik haar foto’s zie krijg ik heimwee. Zo mooi daar! En zo’n rustig eiland! Geniet er nog maar lekker van met zijn drietjes Nicolette. Straks krijg je het druk! Nog 7 weken te gaan en dan is haar uitgerekende datum.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen