Waar ben je naar opzoek?

Zwangere moeder schrijft openhartige blog over seks tijdens de zwangerschap

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zwangere moeder schrijft openhartige blog over seks tijdens de zwangerschap

Seks tijdens de zwangerschap? Iedere vrouw ervaart dit anders. Dat blijkt wel uit een blog die de Australische Mel Watts schreef. In haar openhartige blog zegt ze dat ze één ding zeker weet: zij is niet die vrouw waarvan het libido omhoog schiet tijdens de zwangerschap. Ze voelt zich juist meer een walvis…

Mel de Walvis

Mel Watts weet uit verhalen van andere zwangere vrouwen dat er echt vrouwen zijn die extra veel zin hebben tijdens de zwangerschap. Zij duiken maar al te graag onder de lakens. Maar er zijn ook vrouwen zoals Mel: die er dus totaal GEEN zin in hebben.

Mel zegt dat ze echt geprobeerd heeft zin te maken maar het is haar niet gelukt. Ze voelt zich een bezwete walvis, met inlegkruisje in haar onderbroek en niet omdat ze zo ontzettend opgewonden is.

“Ik heb uitslag op mijn buik omdat mijn huid zo is uitgerekt. Mijn borsten zijn getransformeerd tot heuse vernietigingswapens die iedereen knock-out kunnen slaan, ik adem zwaar en mijn laatste scheerbeurt daar beneden was op de tast.”

Lees ook: 8 redenen waarom seks tijdens de zwangerschap geweldig is

Beste man ever

Mel is wel vol lof over haar man die haar, ondanks alles, toch mooi en sexy vindt. Hij kan geen genoeg van haar krijgen. Ondanks al haar gezweet, gelek, gekreun en gesteun. En ze houdt enorm veel van hem en is heel erg gek op hem. Wat een wereldvent!

 

Bron: FacebookBron beeld: Facebook Mel Watts

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 1 week geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen