Waar ben je naar opzoek?

Zwangere Anouk heeft een voorkeur voor het geslacht van kindje nummer 6

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zwangere Anouk heeft een voorkeur voor het geslacht van kindje nummer 6

Geslacht baby van Anouk

Zwangere Anouk (40) verwacht haar zesde kindje. Ook al is het nummer 6, ze gaat niet voor een elftal geeft ze zelf aan. Ze vindt dat ze te oud wordt en na haar bevalling gaat er een knoop in haar eileiders. Dit zegt Anouk in De Coen & Sander Show. Anouk heeft al vier zonen en een dochter en schuift niet onder stoelen of banken dat ze een voorkeur heeft wat betreft het geslacht voor nummer 6.

Anouk wil graag een…

Anouk weet nog niet wat het geslacht wordt. Het lijkt Anouk heel erg leuk als ze een meisje krijgt. Dan zou haar gezin mooi in balans zijn met vier jongens en twee meisjes. Het lijkt Anouk ook super leuk om weer eens jurkjes te shoppen in plaats van jeans en shirts in saaien kleurtjes.

“Het is goed zo!”

Anouk merkt nu wel aan het lichaam dat het genoeg is geweest. Ze is blij dat het nog gelukt is maar het is nu goed zo. We zijn benieuwd naar het geslacht van baby nummer 6 en natuurlijk naar de babynaam. Maar we hopen vooral voor Anouk dat het gezond ter wereld komt en dat haar bevalling voorspoedig mag verlopen.

Kinderen

Anouk heeft al vijf kinderen. Twee zonen en een dochter van Remon Stotijn (frontman van The Postman), een zoon van Rapper Unorthodox en een zoontje met basketballer Seriano Dalgliesh.

Lees ook: Deze domme vragen stel je niet aan een zwangere

Bron: De Coen & Sander Show

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 7 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

  • 7 uur geleden
  • 3 minuten lezen