Waar ben je naar opzoek?

Zoon Kim Kötter en Jaap Reesema speelt hoofdrol in eigen video

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zoon Kim Kötter en Jaap Reesema speelt hoofdrol in eigen video

Dat Kim Kötter en Jaap Reesema ouders zijn geworden van zoon Muck is je vast niet ontgaan. Het jongetje is geboren op 10 mei 2016. Zoonlief is amper drie dagen jong en speelt al de hoofdrol in zijn eigen videoclip én heeft al een eigen Instagram account.

Muck is geboren op 10 mei om 17.36u. Hij is 52 centimeter lang en weegt 3524 gram. In een interview aan de Telegraaf vertelt Kim dat de naam Muck eigenlijk door schoonmoeder is bedacht zonder dat ze het zelf wist. De naam is gekozen naar aanleiding van een troetelnaampje wat schoonmoeders voor baby boy had: “Muckie”.

Kleine Muck speelt inmiddels de hoofdrol in zijn eigen geboortevideo met muziek van papa Jaap Reesema. En… meneertje heeft ook een eigen Instagram account. Al zal het even duren voordat hij daar zelf op kan posten.

De geboortevideo is ook hier te bekijken.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen