Waar ben je naar opzoek?

Zoon Kim Kötter en Jaap Reesema speelt hoofdrol in eigen video

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zoon Kim Kötter en Jaap Reesema speelt hoofdrol in eigen video

Dat Kim Kötter en Jaap Reesema ouders zijn geworden van zoon Muck is je vast niet ontgaan. Het jongetje is geboren op 10 mei 2016. Zoonlief is amper drie dagen jong en speelt al de hoofdrol in zijn eigen videoclip én heeft al een eigen Instagram account.

Muck is geboren op 10 mei om 17.36u. Hij is 52 centimeter lang en weegt 3524 gram. In een interview aan de Telegraaf vertelt Kim dat de naam Muck eigenlijk door schoonmoeder is bedacht zonder dat ze het zelf wist. De naam is gekozen naar aanleiding van een troetelnaampje wat schoonmoeders voor baby boy had: “Muckie”.

Kleine Muck speelt inmiddels de hoofdrol in zijn eigen geboortevideo met muziek van papa Jaap Reesema. En… meneertje heeft ook een eigen Instagram account. Al zal het even duren voordat hij daar zelf op kan posten.

De geboortevideo is ook hier te bekijken.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Hoeveel cadeaus kan ik mijn kinderen geven voor Sinterklaas?

  • 2 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

29 toffe cadeaus voor jongens vanaf 6 jaar

  • 5 uur geleden
  • 5 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

COVID-19 en zwangerschap: Waar moet je rekening mee houden?

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen