Waar ben je naar opzoek?

Vakantievlog #1 ☆ Loslopende beren & met een boot de zee op

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vakantievlog #1 ☆ Loslopende beren & met een boot de zee op

In de zomervakantie waren wij op uitnodiging van Sunweb op vakantie in Bibione. Ik had werkelijk waar nog nooit van Bibione gehoord. En dat terwijl ik echt een Italië fan ben. Bibione ligt dus in Italië. Niet eens zo heel ver van waar we vorig jaar zaten. Bibione ligt aan de kust bij Venetië en dichtbij Kroatië. In deze regio zijn heel veel appartementen en hotels te vinden. 

Zomervakantie Bibione

Eigenlijk zouden we dit jaar niet op vakantie gaan. De reden hiervoor is dat we heel druk bezig zijn met het afbouwen van ons huis. Bij het bouwen van een huis komt echt heel veel kijken. Daarover zal ik later wel eens een blog schrijven. Maar we hadden vakantie tijdens de bouwvak dus veel zou er niet gebeuren. Toen we dit aanbod kregen zeiden we meteen ‘ja’. Er even tussenuit leek ons toch wel heel fijn. Zo gezegd zo gedaan, we vertrokken met de auto naar Italië.

Lees ook: 9x Zo overleef je een autovakantie mét kinderen

Bekijk mijn vakantievlog deel 1!

Last minute pakte ik onze spullen in. Naarmate de kinderen ouder worden gaan er steeds minder spullen mee. Mijn checklist komt altijd weer goed van pas. We boekten een hotel voor de heen- en terugreis en gingen op pad.

In Bibione hadden we een appartement met een heerlijk zwembad erbij. We hebben vooral heel weinig gedaan (niks moet, alles mag), uitgerust én meegedaan aan leuke activiteiten van het FamFun programma van Sunweb.

Onze vakantie heb ik vastgelegd in twee vlogs. Kijk je mee?
En… vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Ik zou het echt heel leuk vinden als je een reactie achterlaat op mijn YouTube kanaal 🙏🏻
en vergeet niet… 👍🏻 omhoog ☺️

 

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen