Waar ben je naar opzoek?

Zomercollectie schoenen Koel4Kids

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zomercollectie schoenen Koel4Kids

De schoenen van onze zoon gingen gisteren kapot; na een seizoen zijn ze compleet versleten. Ze waren het geld waard. Een goed moment om nieuwe schoenen te kopen. En mama vindt dat natuurlijk helemaal niet erg…

Toen ik het persbericht kreeg met de nieuwste collectie zomerschoenen van Koel4Kids zat ik te watertanden achter mijn computer. De jongens en meisjes kunnen weer superkoel de zomer in met de nieuwste collectie van Koel4Kids aan hun voeten. Ook wel zonde om met die mooie schoenen te gaan lopen maar de nieuwigheid is er snel vanaf. De eerste paar keer moet ik altijd wel slikken. Schoenen zijn er ook om mee te spelen en op te lopen dus het is niet anders. Ik ga voor schoenen met kwaliteit ook al wordt er heel wat mee buiten gespeeld, geremd op de fiets en gevoetbald. Schoenen moeten goed zijn…

Koel4Kids verkoopt hoogwaardige kwaliteit, heeft een opvallend ontwerp en een stoere uitstraling. De schoenen moeten aan heel wat eisen voldoen en dat is terug te zien in de collectie.

Ik brei nu een eind aan deze blogpost want het is tijd om te shoppen bij www.koel4kids.nl!

Koel4Kids

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Waarom ik kwaad werd van deze reactie op een geplande keizersnede…

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

HG schoonmaakmiddel: Stay at Home cleaning set

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Waarom een tablet in huis onmisbaar is

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen