Waar ben je naar opzoek?

Zo ziet zwanger zijn na ivf behandelingen eruit

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zo ziet zwanger zijn na ivf behandelingen eruit

ivf behandelingen

Dat ivf een lang en intensief traject is is wel duidelijk. Als je geluk hebt lukt het en word je zwanger. Maar het kan ook zijn dat het helemaal niet lukt. De Amerikaanse Macy Rodeffer en haar man Tyler weten er alles van. Op dit moment zijn ze in verwachting van hun eerste kindje maar dat ging niet zonder slag of stoot. 

Indrukwekkend

Na vier jaar en drie miskramen raakte Macy eindelijk zwanger middels ivf. Het is voor hun een droom die uitkomt. Maar Macy wil de wereld ook laten zien wat dat allemaal met zich meegebracht heeft en wat voor traject ze hebben moeten doorlopen. Op Instagram plaatst het stel daarom een bijzondere foto met de zwangerschapsaankondiging. Het is niet alleen een bijzondere foto maar ook indrukwekkend. Ze willen laten zien wat de impact is van ivf-behandelingen.

Aanmoedigen

Macy vertelt in een interview met The Huffington Post dat het nieuws dat zij zwanger is voor vele vrouwen, die dit traject nog volgen, moeilijk is. Zij wel en die andere vrouwen nog niet. Maar ook Macy heeft het hele traject doorlopen met veel obstakels. Ze wil met dit beeld deze vrouwen aanmoedigen om door te gaan.

Op haar blog houdt ze haar zwangerschap bij en blogt ze ook over de moeilijke weg naar deze zwangerschap toe.

Bron: The Huffington PostBron beeld: Instagram

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Waarom ik kwaad werd van deze reactie op een geplande keizersnede…

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

HG schoonmaakmiddel: Stay at Home cleaning set

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Waarom een tablet in huis onmisbaar is

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen