Waar ben je naar opzoek?

Zo verschillend kan een zwangerschap zijn: twee vriendinnen showen hun buik!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zo verschillend kan een zwangerschap zijn: twee vriendinnen showen hun buik!

Een zwangerschap wordt door elke vrouw zo anders ervaren. De ene zwangere vliegt fluitend de zwangerschap door, voor de ander is het misschien een ramp. Hier kun je niet over oordelen en het is zeker niet met elkaar te vergelijken. Als je negen maanden kotsmisselijk bent kan ik mij voorstellen dat zwanger zijn geen pretje is. Een ander die dat niet heeft gehad kan zich daar niks bij voorstellen dus kan daar ook niks over zeggen… Dat een zwangerschap in dezelfde fase zo verschillend kan zijn laten deze twee vriendinnen zien.

Stop met vergelijken

De twee vriendinnen vinden dat het tijd is om te stoppen met het vergelijken van elkaars buiken en je niet te schamen voor je uiterlijk tijdens je zwangerschap.

Fitness trainer en mommy to be Chontel Duncan wil een punt maken: vrouwen dragen hun baby zo verschillend. Zelfs als ze in dezelfde fase van de zwangerschap zijn. Om dit te bewijzen plaatste ze een foto op Instagram van haar eigen buik en de buik van haar vriendin Nat, die vier weken verder is in de zwangerschap.

Chontel Duncan showt babybuik met haar vriendin

Iedereen is anders

Volgens Chontel draagt elke vrouw een baby anders en dat betekent niet dat de een gezonder is dan de ander of dat de ander wat verkeerd doet. Duncan is zelf voormalig Miss Universe finalist. Over de twee verschillende buiken van zichzelf en haar vriendin zegt ze: “We hebben allebei een geweldige zwangerschap tot nu toe. We eten gezond, voelen ons geweldig en zitten vol energie. Op dat gebied zijn we het hetzelfde.”

Bevalling

Op onderstaande foto is Duncan 36 weken zwanger. Op dit moment loopt ze op het einde. Ze heeft ook nog wel wat tips om de bevalling op gang te brengen:

  1. Elke dag sex hebben.
  2. Stimuleer je tepels tijdens het douchen.
  3. Eet 6 frambozen blaadjes tabletten per dag.

Misschien is de nieuwe bevallingstrend wel wat voor haar 😉

36 weken zwanger

Bron: USmagazine.com – Beeld: Instagram Chontel Duncan

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen