Waar ben je naar opzoek?

Zo raakt je kind nooit meer zijn spullen kwijt!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zo raakt je kind nooit meer zijn spullen kwijt!

De eerste scholen zijn vorige weer begonnen. Wij gaan morgen weer beginnen. We hebben allemaal weer zin in ritme en regelmaat. Hoe fijn de vakantie ook was. Gelukkig lijkt het weer nog prima te blijven de komende week. We gaan er weer een super leuk schooljaar van maken.

Laatste vakantieweek

Onze zoon deed de afgelopen dagen nog mee met een Maritiem project in onze woonplaats. Vier dagen lang ging hij met een groepje een boot bouwen en versieren. Op de laatste dag gingen ze ermee door de grachten varen. ze ermee door de grachten. Het was een dagvullend weekprogramma en super georganiseerd. Hij moest een aantal dingen mee en om ervoor te zorgen dat hij dit niet kwijtraakte ben ik zijn spullen gaan labelen. Al spelend en bouwend denk je natuurlijk niet aan je tas of pet waarvan mama nog zo zei: “Let je er goed op je spullen?” Je hebt wel wat anders aan je hoofd…
Om het weer makkelijk terug te kunnen vinden labelde ik zijn pet, schoenen, tas en bidon met zijn naam.

 

Zoals je ziet. Het was TOP! Een geweldige week waarvan we allemaal nog moeten afkicken…

Lekker labelen

De labels heb ik besteld bij Goedgemerkt. Ik heb gekozen voor het Back To School XXL pakket. Voordat de kids straks weer naar school gaan label ik hun spullen hier ook mee. Mijn zoon gaat naar groep 3 en heeft dan ook twee keer per week gym waarbij hij een gymtas mee moet nemen. Ook handig om die spullen te labelen. En wat dacht je van zijn etui en favoriete pen? Of zijn tas en schoolbeker. Het zijn van die spullen die we elk schooljaar wel eens kwijt zijn…

Goedgemerkt Back To School XXL pakket

Het labelpakket is heel compleet met allerlei labels in verschillende soorten en maten om spullen te merken. Het pakket bestaat onder ander uit: plaklabels, instrijk labels met merkje, plakgemak kledingstickers, mini labels in kleur, schoenlabels en een tassenhanger.

Meteen maar aan de slag…

Het regent vandaag dus ik begin maar vast het met klusje. Dan liggen zijn spullen voor morgen alvast klaar en hoeft hij niet steeds op zijn spullen te letten. Mama weet toch wel dat het uiteindelijk weer terecht komt…

De kledingstickers zijn geschikt voor de wasmachine en de plaklabels voor de vaatwasser. Je moet ze alleen wel even 8 uur laten hechten.

Labelen maar

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen