Waar ben je naar opzoek?

Zo krijgen je borsten weer de vorm waar jij van droomt! (zonder plastische chirurgie)

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zo krijgen je borsten weer de vorm waar jij van droomt! (zonder plastische chirurgie)

Advertisement
Drie zwangerschappen hebben veel van mijn lichaam gevraagd. Ik vind dat niet erg want ik had het er graag voor over. Toch kan ik soms wel van mijn lichaam balen. De resten van de zwangerschap zijn nog zichtbaar: een buikje met overtollig vel, borsten waar weinig volume meer in zit en littekens. Bovenstaande is het bewijs van iets fantastisch wat mijn lichaam gedaan heeft maar soms zou ik best mijn jeugdige vormen terug willen. Hoe krijg ik dat voor elkaar zonder drastische maatregelen te nemen? Ik ging op zoek…

Hangzakkies

Na mijn laatste zwangerschap en de borstvoedingsperiode moest ik op jacht naar nieuwe beha’s. Mijn boezem had flink wat te voortduren gehad en was behoorlijk gaan hangen… Eindelijk was ik weer zover om mijn boobies te voorzien van een nieuw jasje. Weg met die voedingsbeha’s. Al passend deed ik mijn beklag bij de verkoopster over mijn lichaam wat zo veranderd was na de zwangerschappen. Ik had een baaldag en tijdens het lingerie passen werd ik meer dan ooit geconfronteerd met mijn lichaam. De verkoopster snapte het! Ze stak een figuurcorrigerend jurkje tussen de gordijnen door (zo eentje waar ik altijd een beetje van gruwelde) en vroeg mij vriendelijk om dit toch eens te passen. En ik ben haar eeuwig dankbaar…

Alles onder controle!

Na mijn zwangerschappen ben ik ontzettend fan geworden van shapewear. Echt, wie dat ooit uitgevonden heeft is een held. Door de jaren heen is shapewear heel hip geworden. Met kantjes, kleurtjes en leuke bandjes. Je hoeft je dus niet meer stiekem in het donker uit te kleden want stel je voor, je man ziet dat verschrikkelijke huidkleurige ondergoed. Bibbers! Shapewear is een fantastische uitvinding voor vrouwen zoals ik. Die soms best onzeker zijn over hun lichaam en hun vel en vetjes graag willen onderdrukken in dat mooie jurkje en hun mooiste punten willen benadrukken. Als je er mooi uitziet geeft dat je zelfvertrouwen een boost. Dus waarom niet gewoon gebruik maken van iets fantastisch als… shapewear?

Beha's Triumph

Liften maar

Sinds kort heb ik ook ontdekt hoe ik mijn borsten weer in positie kan krijgen: een gezonde, natuurlijke, rondere en vollere ogende decolleté. Naast de shapewear die ik gebruik ben ik ontzettend fan geworden van de Magic Boost beha’s van Triumph. Zij weten wat een vrouw wil en hebben 3 shaping beha’s ontwikkeld: de Lift-up (voor meer rondingen boven de cup), Shape-up (voor vollere en natuurlijke ogende borsten), en Push-up (om te pronken met je decolleté) .

Weer in vorm

Waarom ik zo fan ben van deze collectie? Ze geven mijn borsten de ondersteuning die ze nodig hebben en ik krijg hiermee meteen mijn jeugdigheid terug. Ook na drie zwangerschappen krijg ik ze weer in vorm. En het werkt echt! Ik gebruik de Lift-up beha omdat deze mijn borsten een liftend effect geeft nadat door de jaren heen mijn boezem wat last heeft gekregen van de zwaartekracht…

De nieuwe Magic Boost productlijn maakt gebruik van de Magic Wire technologie: een zacht flexibele beugel. Een alternatief op de metalen beugel die we allemaal kennen en eigenlijk helemaal niet zo comfortabel zit. Alle randen zijn naadloos. Dat zit niet alleen heerlijk, het is ook onzichtbaar onder mijn kleding. En het is te combineren met alle shapewear uit de collectie van Triumph.

Ik zou elke vrouw met bovenstaande complex adviseren: ren meteen naar de winkel en doe dit jezelf cadeau. Omdat je het verdient! Welke past bij jou?

je borsten weer in vorm

Gesponsord door Triumph.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen