Waar ben je naar opzoek?

Ziekenhuispersoneel kleedt prematuren baby’s aan als Superhero’s

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Ziekenhuispersoneel kleedt prematuren baby’s aan als Superhero’s

Een verrassing voor 30 prematuren baby’s en hun ouders in Kansas City: tijdens Halloween werden ze verkleed als ware Superhero’s. De pasgeboren baby’s werden aangekleed met handgemaakte kostuums en kregen vervolgens een fotoshoot van vrijwillige fotografen. Al deze fotografen zijn ooit zelf bevallen van een prematuur baby.

Lees ook: Het verhaal van mijn prematuur Aapje

Het krijgen van een prematuur baby is erg emotioneel voor gezinnen. De verpleegkundigen in dit ziekenhuis vonden dat de ouders van deze baby’s iets leuks konden gebruiken en verasten ze met deze verrassing. De ouders mochten zelf het ‘kostuum’ uitzoeken zodat ze hun eigen kostuum daarop aan konden passen. De kostuums waren handgemaakt voor de kleine baby’tjes. En na de fotoshoot kregen de ouders nog een ‘Trick and Treat’ pakketje in het thema mee.

Lees ook: Behind the scenes; een fotoshoot bij Prénatal

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Relatie & Seks

Relatie zonder seks: ja zeggen tegen seks!

  • 9 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

EHBO bij kinderen masterclass

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Zelfstandig kind: Hoe kan je dit het beste stimuleren?

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen