Waar ben je naar opzoek?

Zal ik een geheimpje vertellen? Ik kies ook wel eens voor gemak!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zal ik een geheimpje vertellen? Ik kies ook wel eens voor gemak!

Bonbebe potjes

Als moeder van drie jonge kinderen, met weinig leeftijdsverschil, weet ik hoe druk het kan zijn. Drie kinderen in de luiers, drie kinderen die honger hebben, een man die aan het werk is, mama die ook moe is. Als moeder zit je dan soms met je handen in het haar. Elke dag een verse maaltijd op tafel zitten is mijn streven maar het is niet altijd haalbaar. Ik kies daarom ook wel eens voor het gemak van een potje babyvoeding.

Wij moeders kunnen het onszelf moeilijk maken. We vinden dat we overal aan moeten voldoen en het beste moeten doen voor onze kinderen. Zal ik je wat vertellen? Onze kinderen worden er niet minder van als mama eens voor de makkelijke weg kiest. Echt niet! Daarom is een potje op zijn tijd best makkelijk en ook heel lekker.

Ik kies dus wel eens de makkelijke weg. Toen de kinderen nog wat jonger waren en papa ’s avonds aan het werk was, kregen ze echt wel eens (regelmatig) een tosti of brood. Geserveerd met komkommer, fruit of sla en ze hadden de nodige vitamientjes ook weer binnen. Ik ben blij dat ze bijna alles eten en lusten. Variatie is het codewoord!

De potjes van Bonbébé zijn daar ook op ingespeeld. Ze hebben daarom hun assortiment uitgebreid met nieuwe hapjes en smaken. Het doel daarvan is dat je kindje zoveel mogelijk gevarieerd eet en dan is de kans groter dat ze straks een makkelijke eter wordt. Er zijn meer smaken variaties toegevoegd aan het assortiment van Bonbébé. Heel fijn!

Bonbebe potjes

Wanneer je kindje een eerste hapje mag eten is voor ouders een belangrijk moment. Weer een mijlpaal in het jonge leven van je kindje. Je wil natuurlijk het allerbeste voor je kindje. Dat speelt ook mee bij het kiezen van de voeding van je kindje. Er zijn momenten dat het serveren van een potje heel fijn en makkelijk is. Een potje gaat ook makkelijk mee in de tas en zo heb je altijd eten voor je kindje bij de hand.

Bonbebe babyvoeding

De potjes van Bonbébé zijn een goede keuze. Ze hebben met zorg de ingrediënten uitgekozen en de voedingswaarden van de maaltijdpotjes zijn speciaal afgestemd op de verschillende ontwikkelingsfasen van je kindje. Tot de leeftijd van 12 maanden wordt er geen zout toegevoegd aan de maaltijden en de potjes bevatten geen kunstmatige aroma’s, conserveermiddelen of kleurstoffen. Op de achterkant van de potjes staat alles heel duidelijk omschreven.

Mijn ervaring is dat de potjes van Bonbébé heel geschikt zijn voor moeders met jonge kinderen. Ze hebben ruime keuze in variatie, ze zijn makkelijk mee te nemen en de potjes van Bonbébé zijn op het juiste moment aanwezig. Fijn voor moeders die ook wel eens met hun handen in het haar zitten…

Bonbebe babyvoeding

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
  • Je hebt groot gelijk ! Als mijn zoontje straks ook fruithapjes en later meer mag gaan eten , wil ik proberen zoveel mogelijk vers te doen ( heb een super leuk kookboekje ) en pinterest is een grote inspiratiebron maar zullen potjes ook vaak zat voorkomen bij drukkere tijden haha !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen