Waar ben je naar opzoek?

Yolanthe en Wesley hebben een zoon gekregen

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Yolanthe en Wesley hebben een zoon gekregen

Yolanthe is bevallen van een zoon

Sinds de aankondiging van haar zwangerschap is Yolanthe volop in het nieuws geweest. Eerst hield ze de gemoederen bezig toen ze op televisie verscheen en botox gebruikt zou hebben. Yolanthe en Wesley waren daarna te gast in het programma van Linda de Mol en deden openhartig een boekje over over haar zwangerschap. Daarna moest ik toegeven dat ook ik fout zat en ik bood mijn excuses aan. Weer wat geleerd! 

Offline

Sinds Yolanthe zwanger is is ze van Social Media vertrokken. Ik kan het het mij goed voorstellen. Op een gegeven moment zou ik dat geroddel, kritiek en vragen ook zat zijn. Als je zwanger bent zit je helemaal niet op stress te wachten. En er is niks mis mee om ‘offline’ te gaan en je te richten op dingen die echt belangrijk zijn.

Bevalling

Rondom de uitgerekende datum was het nog spannend of Wesley wel bij de bevalling zou zijn. Gelukkig heeft hij nu zeeën van tijd nu Oranje niet door is naar het EK dus kan hij zijn vaderschapsverlof goed benutten.

Daar is hij dan…

Het beschuit met muisjes kunnen op tafel. Wesley was gelukkig op tijd voor de bevalling want gisteren is Yolanthe bevallen van een gezonde zoon. Dat laat het management van Yolanthe weten aan BuzzE. Aan het begin van de week waren er al geruchten dat Yolanthe zou gaan bevallen. Beide families vertrokken namelijk naar Turkije.

Het jongetje heet Xess Xava Sneijer, is 3500 gram en 52 cm lang. Het is het eerste kindje van Yolanthe en Wesley samen en het tweede kindje van Wesley. Wesley heeft een zoon (Jessey) uit een eerdere relatie.

Op Twitter gaat men helemaal los over de naam Xess Xava Sneijder a.k.a. XXS. Wat de betekenis is van de naam is nog onduidelijk. Volgens Yolanthe heeft Wesley de doorslag gegeven voor de keuze van de naam.

 

Zwangerschapsverlof

Yolanthe heeft de komende twee maanden vrij genomen om te kunnen genieten van Xess Xava en te kunnen wennen aan het moederschap. Ze is van plan om borstvoeding te gaan geven. Begin volgend jaar zal ze met een aantal nieuwe projecten gaan beginnen.

Credits foto: Instagram Xelly

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen