Waar ben je naar opzoek?

Yes! We gaan naar… Julianatoren!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Yes! We gaan naar… Julianatoren!

“YES! We gaan naar Julianatoren”, klinkt het door onze woning. Met twee stuiterende kinderen, (en een baby) waarbij het enthousiasme tot boven de oren uitkomt, gingen wij richting Apeldoorn.

Gevulde buikjes

Rond 12:00 uur kwamen wij aan bij Koningin Julianatoren. Gelet op het tijdstip besloten wij eerst maar even wat te gaan eten in Jul’s Restaurant. Een leuk en ruim opgezet restaurant, waarbij het personeel de leuke sfeer goed aanvulde. Na het binnenhalen van de kindermenu’s, waarvan wij nog steeds niet weten wat je met het cadeautje kan doen, kon de pret verder voortgezet worden.

Nieuwe show

Het knusse park biedt veel vertier voor jong en oud. Ondanks de sneeuw, de hagel en de regen (eind april!) konden wij van alle attracties genieten. Naast de vele attracties biedt Koningin Julianatoren ook een schitterende nieuwe show aan.

Nieuwe show Koninging Julianatoren

De show, “Het spannende safari avontuur” wordt gespeeld in een mooie en knus theater waarbij er voor de kinderen niets aan het toeval wordt overgelaten. Samen met meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia gaan de kinderen opzoek naar de Wakka Worda plant. De voorstelling van ongeveer 20 minuten wordt afgewisseld met leuke liedjes en dansjes. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen samen met hun helden op de foto.

Een punt van aandacht is een overkapping voor de kinderwagens. Bij slecht weer is er geen ruimte om de kinderwagen droog te parkeren. Dat was tijdens ons bezoek wel handig geweest…

Verder hebben we het super leuk gehad. Een aanrader voor het hele gezin! En vergeet dan niet de show te bezoeken. Bedankt Julianatoren voor dit leuke uitje!

Het spannende safari avontuur Julianatoren

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Marjolein zei

  Zo ontzettend leuk Julianatoren! Ik heb het de afgelopen 2 keer zonder kinderwagen gedaan, maar mèt draagdoek (dochter is nu 7 mnd)! Een aanrader, dat ging prima 🙂 Zeker met nog 3 kleine kinderen ernaast was ik super mobiel zo! (lees: 3 kleine stuiterballen die elk in een andere attractie willen). Paar keer jongste dochter even aan papa overgedragen zodat ik mee kon in de achtbaan van Juul met onze oudste en met de middelste 2 nog even een rondje mee kon draaien in de draaimolen haha
  Maar een goede manier om zonder wagen op stap te gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

 • 3 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

 • 4 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

 • 1 week geleden
 • 4 minuten lezen