Waar ben je naar opzoek?

Winterpret of zomerzon?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Winterpret of zomerzon?

Een paar weken geleden hebben wij een vakantie geboekt naar Griekenland. Zaterdag vertrekken we voor een weekje naar de zon. Ik kijk er enorm naar uit om even op te laden in de zon, boekjes te lezen, aan te schuiven aan het ontbijt en te relaxen aan het zwembad met de kids. Na een heftige week kunnen we dit goed gebruiken…

Bovengenoemde vakantie is overigens niet gesponsord maar gewoon uit eigen zak betaald.

Liever geen winter dit jaar…

Toch kreeg ik vandaag al een persbericht binnen over Wintersport. De herfst heeft net zijn intrede gedaan dus aan de winter wil ik liever nog niet denken. En ik hoop, hoe erg ik ook van de winter hou, dat het geen strenge winter wordt. Anders ligt de bouw van ons huis stil…

Afgelopen januari hebben we heel erg genoten van de ijzel op de wegen. Zo vlak na de kerstvakantie kregen de kinderen nog een extra weekje ijsvrij. Hoe heerlijk?! En hoe leuk is het om zo’n herinnering te hebben aan je jeugd?

skivakantie-met-kinderen
ChildMagic in Wilder Kaiser Regio

Een familievakantie in de sneeuw?

Maar omdat ik juist zo van de winter hou wil ik wel graag sneeuw. Maar die zoek ik dit jaar dan liever zelf op 😉

De skigebieden maken zich straks alweer op voor het winterseizoen. Ik ben heel benieuwd of het ons zou bevallen om met kinderen op wintersport te gaan. Tot nu toe durfden we het nog niet aan en vlogen we in februari graag naar Curaçao, Sint Maarten of Bonaire. Zullen we dit jaar de knoop doorhakken voor een familievakantie in de sneeuw? De kinderen hebben nu de ideale leeftijd om te leren skiën.

Skigebied Wilder Kaiser staat bekend om haar kindvriendelijkheid (kijk daar houden we van!) en introduceert deze winter het unieke ‘ChildMagic’ skiconcept. Tevens biedt het een comfortabele babysitservice aan zowel op de berg als in de vallei. Het gebied wordt ook wel ‘de Familie Expert van Tirol’ genoemd.

ChildMagic in Wilder Kaiser Regio | “Sneeuw speeltuin”

Het nieuwe ChildMagic programma leert kinderen van 3‐6 jaar de basisbeginselen van skiën op een zeer speelse manier. In de wintersport scholen op KinderKaiserland® in Scheffau en op Hexenkinderland in Söll, kunnen kinderen volop genieten van een gevarieerd ski programma.

Ik ben er nog niet aan. In februari naar de zon of de sneeuw?
Wat kies jij?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen