Waar ben je naar opzoek?

Win een Quooker Fusion t.w.v. 1395 euro

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Win een Quooker Fusion t.w.v. 1395 euro

Je hebt hem vast al wel voorbij zien komen op mijn Social Media; mijn Quooker! In een uurtje tijd was hij geïnstalleerd in mijn keuken. Wat een super fijne kokend-water-kraan heb ik erbij gekregen. Deze alles-in-1 kraan kan ik gebruiken voor koud water, warm water en kokend water. Mijn schoonmoeder kreeg een jaar geleden een nieuwe keuken. Met een Quooker. Stiekem was ik een beetje jaloers, ik vond hem heel erg handig. En nu ben ik heel blij want ik heb hem zelf! Ik kan niet meer zonder het dagelijkse gemak van de Quooker.

Gebruiksgemak van een Quooker Fusion

Installatie is zo gepiept

Maak je over de installatie ook geen zorgen, ze weten wat ze moeten doen, waar ze moeten zijn en binnen no-time zit de Quooker in je keuken.

Quooker Fusion

Ik wist het niet maar de Quooker kraan kun je in je bestaande keuken laten installeren. Ik dacht dat het alleen mogelijk was bij nieuwe keukens. Wist jij dat? In één op de vier nieuwe keukens wordt de kraan inmiddels geïnstalleerd. De Quooker Fusion geeft koud, warm en kokend water. De kraan wordt geplaatst op het aanrecht en het reservoir in het aanrechtkastje. De kraan kan gebruikt worden voor thee maken, koffie zetten, aardappelen, rijst, pasta en groente koken en noem maar op. Meteen kokend water in een handomdraai. Niet meer tien minuten wachten tot het water in de waterkoker gekookt is. Ik kan hem nu al niet meer missen!

Quooker installatie

De voordelen van een Quooker

Waar zal ik beginnen? Het grootste voordeel vind ik dat ik weer een apparaat kwijt ben op mijn aanrechtblad. Hoera! De waterkoker is weg. Ik ben nu 10 minuten eerder klaar met het maken van bijvoorbeeld pasta omdat ik rechtstreeks kokend water uit de kraan haal. Dat scheelt echt! Een eitje is zo gekookt en flesjes kook ik snel uit. Ik ben heel blij met de gebruiksgemakken van de Quooker. Met de Quooker kan ik ook een snijplank even snel schoonmaken. Er zijn nog veel meer gemakken en die zal ik je stuk voor stuk in mijn volgende blogs laten zien.

Is het nou veilig met kinderen?

Deze vraag kreeg ik meteen na het plaatsen van een foto op Instagram. Ik kan volmondig zeggen dat het 100% veilig is. Natuurlijk is het in de keuken altijd oppassen met kinderen. Bij heet water moeten ze ook niet in de buurt komen. Omvallende waterkokers zorgen jaarlijks voor honderden ongelukken, vooral bij kleine kinderen. Met de Quooker is dat verleden tijd. De kinderen kunnen de kraan gewoon blijven gebruiken zonder dat ik bang hoef te zijn dat ze hun vingers branden. Er zit namelijk een kind veilige bedieningsknop op de kraan en een dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt. Ze kunnen gewoon de mengkraan bedienen maar krijgen hem onmogelijk zelf op de kokend water stand vanwege de dubbel-druk-draai beveiliging. De kokend waterstraal is wel heet maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden. Gemak en veiligheid staan naast elkaar!

Deze winactie is verlopen!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Petra de haan zei

  Oh wat zou de quooker mijn leven makkelijker maken. Dochter is een echte theeleut en drinkt veel kleine bakjes thee.. en met avondeten bereiden zie ik een hoop tijdwinst! Zie graag de quooker [email protected] my kitchen! !! Nog heel even duimen draaien

 • Nanique van Dijk zei

  Voor alle thee leuten hier in huis kunnen we deze veilige Quooker goed gebruiken. Vooral deze mama (die verslaafd is aan theetjes) drinkt het veel te weinig, omdat thee zetten nu veel tijd kost. Wat zou het ideaal zijn als ik de kraan maar hoef open te draaien…… GEWELDIG!

 • Lisette zei

  ‘T lijkt me heerlijk om gelijk een kopje thee te hebben als ik daar zin in heb en aangezien ik liters drink…..
  En met koken lijkt het me ook super zeker met al die sportavonden dat het eten snel op tafel moet staan en we graag gezond blijven eten….
  Dussss duimen maar!

 • Janca Fisscher zei

  gedeeld en formulier ingevuld taggen lukt niet daarom dit bericht… En nu duimen

 • S. van den Bliek zei

  Ik heb ook meegedaan taggen op fb lukte niet dus getwitterd; ) en getaggd nu duimen! !!

 • Ik heb ook mee gedaan! Op social media gebruik ik de naam Kaboutertuin. Lijkt me gaaf om hem te winnen!

 • Kimberley van Ravenswaaij zei

  Ik heb meegedaan met deze super actie, maar zie alleen een knop om te tweeten, verder kan ik deze blog niet delen. Maar zal jouw foto ook op instagram delen 🙂

 • Marmara Kramer zei

  Dat worden er meerdere : s’ morgens en de hele dag door snel een kop heerlijke thee.
  En heel misschien ga ik ook weer opgietkoffie doen, dat vond ik altijd de lekkerste koffie, maar o zo veel werk. , maar met de quooker is dat ook zo gepiept.
  Heel snel een lekkere pasta maaltijd creëren, het was altijd het langste wachten totdat eindelijk dat water kookt en dan kan de pasta erin.
  Eitje koken.
  En wat dacht je : 4 uur cup a soup .
  Ik ga gewoon tijd en geld overhouden om wat leuks te doen.
  Want die waterkoker is maar een “dure” jongen !!
  Ik droom al zo lang van een Quooker !! #droomprijs.

 • gelijks koken wij eitjes en drinken we thee !!!!! maar ook pasta koken of sop maken om de vloer te dweilen …ik zie er alleen maar gemakken van! maar het lijkt okk super handig om tomaten te ontvellen om verse pastasaus te maken …nooit meer een gevaarlijke waterkoker op de aanrecht.. het onvriendelijke gebruik voor kinderen staat me ook wel aa

 • Adelaide Balk zei

  Wat een kei gave actie! Ik wil al jaren en cooker en nu het ook nog geïntegreerd is in je kraan is het helemaal super mooi en handig. Wij maken dus graag kans

 • Roxanne zei

  Dit zou heel goed van pas komen in ons eerste huis! Ik heb dit natuurlijk toegevoegd aan mijn prikbord op pinterest: http://www.pinterest.com/roxnnee/keuken/

 • Jasmin Hoffschlag zei

  Een cooker is prachtig vormgegeven.
  Geeft naast die koud en warm water ook nog kokend water
  Is een voudig in gebruik
  Zodat ontvellen van tomaat en paprika in een wip klaar is
  Weckpotjes snel gedesinfecteerd zijn
  Kopje thee nog makkelijker gemaakt kunnen worden
  Koken minder tijd kost
  Dus meer tijd voor gezellig samen spelen
  Voor ieder gezin zou het een uitkomst zijn

 • Anneke Rosenbrand zei

  Na het 25 jarig jubileum met mijn 10 liter boilertje gaat er straks (misschien) met de Quooker Fusion een wereld voor me open!
  Hope2Win!
  Anneke

 • Een quooker is handig in gebruik en neemt niet veel plaats in en als je dit kan winnen is het een mooie prijs.

 • gonny zei

  ik vang nu een paar ketels water op voordat ik warm water heb.

  Ben gewoon te angstig om de warmwater kraan te gebuiken.

  We zijn al wat ouder en dus zuinig van aard, laat niet zomaar de kraan lopen voordat der
  warmwater komt.

  Ik hoop zo ontzettend dat ik in aanmerking kom.

 • Ellen zei

  Makkelijk voor het blaceren van groenten en jam maken.

 • Anke zei

  Ideaal lijkt het mij, de quooker! Zal een aanwinst zijn in onze nieuwe keuken van ons nieuwe huis! Het is een hele mooie kraan om te zien! En in ons huishouden met een tweeling van 3 veel tijdswinst en gemak! Ik duim!

 • Nicole Verhappen zei

  Na een uurtje sporten lekker op de bank genieten van een kopje vers gezette thee!

 • Marjan Kiers zei

  Jaaa, lijkt me zoo fijn!
  Thee, soepjes, blancheren, snel koken….noem het maar, de quooker is één en al gebruiksgemak!

 • prinsen zei

  Quooker.
  Voor m’n dagelijkse portie
  Hot chocomelk

 • Mijn geheime recept:
  Plakje verse gember
  Zoethoutstokje
  Muntblaadjes
  Rauwe honing
  En heet water…. Zie hier een gezonde, verfrissende thee.
  En hoe fijn als je een Quooker hebt!

 • martha zei

  deze zou voor mij heel gemakkelijk zijn

 • veurink zei

  dit zou voor mij een uitkomst zijn een Quooker kraan makkelijk gebruik voor het koken het ontvellen van tomaten

 • kevin lanser zei

  Schitterende actie! echt al jaren onze droom. Geweldig design, superhandig en nog eens zuinig ook. In no time thee voor onze “theeleutjes” en razendsnel pasta en aardappels op tafel. Te gek

 • Natalie zei

  Als er iets is wat mijn leven makkelijk zou maken, dan zou het de Quooker wel zijn! En dan hebben we het niet alleen over de tijdsbesparing! Maar denk ook even aan de financiële kant. Niet meer 5 minuten de kraan door laten lopen voordat ik heet water heb! Wat zou dat een kostenbesparing zijn!

 • andrea zei

  Mee gedaan!
  Als part-time alleenstaande mama (papa is intern militair) zou dit een hoop tijd en sttess besparen.
  Zeker nu we een tweede kindje verwachten en mama t straks nog druk krijgt.

 • Chantal de korte zei

  Dit staat boven aan het verlanglijstje en wil ik heel graag in mijn eerste nieuwe keuken die ik eind dit jaar ga aanschaffen en plaatsen!!
  Wat ideaal is dit… Ik ben ongeduldig bij het koken wat een gemak als mijn pasta’s e groenten zo aan de kook zijn. En heerlijk als ik snel een kop thee kan drinken als ik daar zin in heb, en dat is veel

 • Erika Poel zei

  Ik heb sinds een naar nieuwe keuken maar heb helaas geen Quooker! Deze staat zeker op mijn verlanglijst!!! Lijkt me super handig voor het koken van de pasta en om thee te zetten natuurlijk:)

 • Monique van Zoggel zei

  Allleskunner!
  Snel!
  Zuinig met energie!
  Hygiene in de keuken!
  Gezellig kopje thee!
  Snel,tomaten ontvellen!
  Snel een couscous maken!
  Etc etc etc etc……

 • Carolien zei

  Nadat we de verhuizing hebben doorstaan, onze spullen echt allemaal in de opslag passen, we drie maanden in een caravan hebben geleefd op een kleine camping in een Fries weiland, een X aantal maanden op een nog te vinden plek hebben gewoond, ondertussen ons huis probleemloos (of niet) is (of desnoods zelf hebben) gebouwd… gaat deze Quooker Fusion ons leven zoooo eenvoudig maken…..:)) alleen het vooruitzicht al..
  @Love2bemama Aii..taggen lukt niet! Hier de link: https://m.facebook.com/Love2BeMama

 • Tessa zei

  Een Quooker is gewoonweg een fantastische uitvinding, luxe ten top!!

 • Marian van Trigt zei

  Ik heb ervaring bij onze zoon, waar ik ook oppas. Echt geweldig om te hebben/gebruiken, Alleen maar voordelen
  doe graag mee aan deze actie

 • Anita zei

  Hoe meer ik er over weet, hoe liever ik hem in mijn keuken wil hebben.
  Wat een ideale uitvinding!

 • Josien Klaver zei

  Ik hou gewoon tijd over! !!!
  Hoe heerlijk is dat

 • Anita te Gussinklo zei

  Ideaal, helemaal voor een theeleut als ik.

 • Kim Ceelen zei

  Jaaaaaaa een Quooker! Mijn aanrecht is niet zo heel groot, dus elk apparaat dat ik kan “verstoppen” maar toch ook nog kan gebruiken, zou super welkom zijn. Ik zou niet anders meer willen!

 • Miranda zei

  Ja!! Ik doe heel graag mee, gedeeld of facebook en getagd!

 • mandy Frederiks groenen zei

  Gedeeld op fb! Helaas lukt het taggen niet….

 • Esmee Nanninga-Openneer zei

  Ohhhh wat wil ik hem graag!! We hadden er 1 van een ander merk en net na het garantie termijn ging hij stuk tegelijk met de wasmachine en droger (die 2 hadden we al wat langer) en dat we allerlei echo’s voor de baby zelf moesten betalen. Een nieuwe baby is al prijzig en dan heb je geen geld om je qooker (daaldrop) nog even te laten repareren voor (!) 500 euro. En wat mis ik hem onbeschrijfelijk. Met alle kleine dingen, thee ( voor een theeleut als ik is dit vreselijk), Ff snel pasta of rijst klaarmaken, iets laten inweken etccc elke keer denk oh nee ik mis hem!! Dus als je iemand wil laten springen en denk zelfs laten huilen van blijdschap (hormonen;-)) laat hem mij dan winnen;-p

 • Thea Oosterveen zei

  Ik doe graag mee. Ik drink de hele dag door thee en ik wil heel graag een Quooker, supermakkelijk en fijn de waterkoker die je elke week hoort te ontkalken weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

 • 17 uur geleden
 • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

 • 23 uur geleden
 • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

 • 23 uur geleden
 • 2 minuten lezen