Waar ben je naar opzoek?

Wij genieten samen van de Paasdagen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wij genieten samen van de Paasdagen

In mijn vorige blog kon je al lezen dat ik heel enthousiast ben over het concept van de Streekbox. Een box vol producten; veelal biologisch, duurzaam, vers, makkelijk, lekker en gewoon uit eigen land.

Gezinsbox op maat

Je kunt een Streekbox op maat bestellen. Voor iedereen die een druk gezinsleven kent of voor gezinnen die af en toe ‘lekker makkelijk’ maar toch gezond willen koken; bestel dan de voordelige Gezinsbox.

Je krijgt een box vol verse producten waarmee je 3 gezonde gerechten kunt koken voor 2 of 4 personen. Makkelijk, smakelijk, vers en afgemeten hoeveelheden zodat je nooit wat weg hoeft te gooien. Voor de prijs hoef je het niet te laten. In de box zit een boekje met de uitgebreide omschrijving voor de maaltijden dus het kan niet mislukken.

Aan tafel!

Dit jaar vieren wij Pasen met ons gezin. Ook wel eens fijn dat mijn man vrij is! Daar gaan we extra van genieten. Ik vind het leuk en gezellig om met Pasen samen te ontbijten en te brunchen.

de Paasdagen

Ik was daarom ook blij verrast met de Happy Easterbox van Streekbox. Wat een verrassing! Met de Happy Easterbox heb ik een box vol producten waarmee ik een lekker en gezonde Paasbrunch in huis haal. Een heerlijk volle doos met alle ingrediënten voor een luxe en uitgebreide brunch én een maaltijdsoep. Hmmm… Om je vingers bij af te likken!

Streekbox Happy Easter

Fijne Paasdagen

De Happy Easterbox is eenmalig te bestellen voor de Paasdagen. Bestel de Happy Easterbox en je krijgt een complete box voor een uitgebreide Paasbruch en een heerlijke maaltijdsoep. De doos is gevuld met fruit, groenten, eieren, kaas, sapjes, zalm en nog veel meer lekkers.
De Happy Easterbox is te bestellen vanaf 49,95 euro voor 4 personen en voor 59,95 euro voor 6 personen. Het is een eenmalige box. Als je hem bestelt wordt hij gemakkelijk bij jou thuisbezorgd op vrijdag 3 april 2015.

Advertorial

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Corien zei

  Hoi Linda,

  Wat een ontzettende gezellige tafel zo!!!
  Ik heb een kleine selectie van Blond Amsterdam in de keuken staan maar nu wil er meer.
  Jij had daar een taartplateau, fruitschaal o.i.d., eierdopjes, bordjes.
  Van “Bijkletsen” ? En allemaal dezelfde kleur toch, niet gemixt??
  Nou dit is misschien offtopic maar ik ben verliefd!!

 • Jess zei

  Jeeejjj, ik kan reageren 😉

  Wat een leuk filmpje. Ziet er goed zeg die box. Zeker een alternatief voor me in de paasdrukte in de Appie te storten.

 • Barbara zei

  Wat een leuk filmpje Linda! Super gezellig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg aanbiedingen: tips ga er goedkoop op uit!

 • 16 uur geleden
 • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekend weg Nederland: Kindvriendelijke hotels

 • 17 uur geleden
 • 3 minuten lezen
1 week zwanger

Wat moet je regelen als je zwanger bent?

 • 18 uur geleden
 • 2 minuten lezen