Waar ben je naar opzoek?

Wie is de allerbeste papa?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wie is de allerbeste papa?

Je kunt het niet gemist hebben; de oproep van Mattie en Wietze, het Q-music duo wat een gastgezin zocht om vrijwillig een week lang op de kinderen te passen. Kortom: ze wilden bewijzen dat ze prima vaders waren en de strijd aangaan wie de ALLERBESTE papa was. De biologische papa en mama mochten daarom gaan genieten van een weekje vakantie.

Wie is de allerbeste papa?

Een week lang kon je genieten van hun radioprogramma waarin ze uitgebreid verslag deden. Tevens kon je hun avonturen per dag volgen in een vlog. Ik vond het wel grappig om te luisteren, zeker om te horen dat ze het ze af en toe toch wel vies tegenviel ;). Ze kregen niet alleen twee kinderen, er was ook nog een huishouden en alles wat bij het hebben van kinderen komt kijken. Ze hebben hun uiterste best gedaan om het tot een succes te maken.

Een hilarisch programma maar ik vraag mijzelf wel af of ik mijn kinderen bij wildvreemden een week achter zou laten?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Sinterklaas speelgoed wordt duurder: tot 75%

  • 7 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Zomerkamp groep 8: Hoe bereid je jouw kind voor op schoolkamp?

  • 10 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Het brein van een kind: zo werkt het kinderbrein!

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen