Waar ben je naar opzoek?

Wie is de vader van Anouk’s baby Sion Jethro?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wie is de vader van Anouk’s baby Sion Jethro?

Wie is toch de vader van Anouk’s vijfde kindje Sion Jethro? Anouk deed hier heel geheimzinnig over en ook haar zwangerschap kwam als een verassing! Gisteren gingen de geruchten al dat Anouk eindelijk de vader bekend zou gaan maken.

De eer was aan Albert Verlinde om te mogen vertellen wie nou de vader was van Anouk’s vijfde kindje: De Rotterdamse basketballer Seraino Dalgliesh is de vader van Sion Jethro.

Papa van Sion Jethro
Foto: Seraino Dalgliesh
Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 34 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 10, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Psyche & Mind

Coronacrisis: hoe bewaar ik rust in de onrust?

  • 20 uur geleden
  • 5 minuten lezen
Baby

Mijn baby heeft een ritme nodig (en wij ook!)

  • 21 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Kinderen

Coronavirus: aftellen tot… niets!

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen