Waar ben je naar opzoek?

Weg met die rommel en overbodige spullen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weg met die rommel en overbodige spullen

Ik ben al een tijdje flink aan het opruimen, weggeven en verkopen. Wat een rommel kan een mens verzamelen. Ik kom uit een familie waar ze houden van verzamelen en dol zijn op koopjes. Ik vind dat het anders moet en kan. Op zich ben ik een opgeruimd persoon en kan ik slecht tegen rommel maar overal staat wel wat… Wat negen van de tien keer nooit gebruikt wordt. Of wat we nooit meer gaan gebruiken (babyspullen).

Opruimen, organiseren en minimaliseren

Het kan best een beetje minder en daarom start ik met een Grote Voorjaarsschoonmaak. Niet alleen een opgeruimd en schoon huis maar ook geestverruimend. Ik ga een stapje verder want overbodige producten komen mijn huis niet meer in en de voorraadkast en vriezer gaan eerst leeg voordat ik deze aanvul.

In samenwerking met Moeders Minimalisme zet ik een programma op zodat jij ook mee kunt doen want wie wil nou niet een opgeruimd en schoon huis. Doe jij mee en krijg jij in 6 weken een opgeruimd, georganiseerd en minimalistisch huishouden en geest?

>> Mijn blog “Aan de slag: minimaliseren en organiseren” lees je vandaag op Ouders van Nu. 

Weg met die rommel

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Marleen zei

  Ik doe mee! Ik gebruik de periode tussen carnaval en Pasen vaker om een oude gewoontes af te leren en dit is er een die erg welkom is! Ik vraag me alleen af Linda, wanneer je er mee start. Is dat pas eind maart?
  Ben zelf ook al in aan het lezen op de site van moedersminimalisme en ben helemaal geïnspireerd! Hoop dat ik dus niet hoef te wachten tot eind maart voor je tips en ervaringen!

 • Ik ga je volgen, inspiratie om op te ruimen kan geen kwaad

 • marjon zei

  Wat handig, ik ga zeker even lezen en kijken of het me lukt! Erg herkenbaar al die spullen en rommel!

 • Zooooooooooo herkenbaar!! Een opgeruimde ruimte levert ook een opgeruimde geest op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 3 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 3 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 3 maanden geleden
 • 12 minuten lezen