Waar ben je naar opzoek?

Weet waar je kind is met de Spotter GPS tracker

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weet waar je kind is met de Spotter GPS tracker

Al tijden wacht ik op een apparaatje zoals de Spotter GPS tracker. Mijn kinderen worden wat ouder, willen de buurt ontdekken of naar het speeltuintje verderop. Ze gaan letterlijk hun grenzen verleggen en dat is ook goed. Maar toch vind ik het fijn om een oogje in het zeil te houden als ze niet meer in mijn zicht zijn. De Spotter GPS tracker kwam op het juiste moment binnen.

Spotter GPS tracker

Nooit meer ongerust

Met de Spotter GPS tracker kun je je kind volgen, zones uitzetten waarbinnen ze moeten blijven, kinderen kunnen een SOS oproep doen én je kunt bellen naar de Spotter. De Spotter is heel makkelijk in te stellen en te koppelen aan de App die gratis verkrijgbaar is voor Android en IOS telefoons.

Je kunt de Spotter ook online volgen en instellen. Als je een internetverbinding hebt heb je altijd toegang tot Spotter.

Wat vinden wij van de Spotter?

Ik vind het een super goede uitvinding die betaalbaar is voor iedereen. Hij werkt perfect en nauwkeurig en de kinderen vinden het leuk om hem mee te nemen. Ik moet ze alleen nog leren dat ze alleen op de SOS knop drukken als er écht wat aan de hand is.

Als ze de SOS knop gebruiken dan krijg je daar een alarmmelding van in de vorm van een pushbericht. Ook als je de app niet gebruikt. De Spotter GPS tracker stuurt automatisch locaties en meldingen naar je smartphone. Tijdens beweging verstuurt hij elke 60 seconden een locatie en bij stilstand elke 30 minuten.

Lees ook: Waar is mijn kind?

Je kunt ook bellen naar de Spotter. Na twee keer overgaan schakelt hij automatisch aan. Je krijgt je kinderen hoe dan ook aan de lijn. Ze kunnen hem niet zelf aan- en uitschakelen. Alleen jij kunt de verbinding verbreken. De verbinding is scherp, zonder ruis en goed te verstaan.

Wij zijn heel enthousiast over de Spotter! Hij is hier al goed gebruikt en de kids vonden het geweldig dat ze nu met zijn tweeën naar het speeltuintje mochten gaan.

spotter sos knop

Vertrouwen

Het gebruik van de Spotter heeft hier niks te maken met dat ik mijn kinderen niet vertrouw. Ik vertrouw ze wel en ze blijven ook binnen ‘de paden’ zoals afgesproken. Tuurlijk wijkt elk kind daar wel eens van af. En dat moet ook kunnen. Maar wij wonen in een wijk met veel water en als hij straks wel weer wat verder mag fietsen dan vind ik dit ideaal. Op deze manier ben je ook niet uren aan het zoeken naar je kind. Daarbij komt kijken dat ik andere mensen ook niet vertrouw. Er lopen heel wat gekken rond en je kind voor eeuwig aanlijnen is ook geen oplossing.

De Spotter kan ook heel fijn zijn voor kinderen die wel weglopen of onbewust verder gaan dan zou mogen. En ook voor kinderen met een beperking of handicap die wel zelfstandig buiten kunnen spelen. En wat dacht je er van als je een dagje weggaat en je kind per ongeluk kwijtraakt?

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Helaas heb ik minder goede ervaringen met de Spotter en met de leverancier ervan. Als je de pech hebt dat het apparaat niet goed werkt, heb je helaas pech, want de leverancier laat je dan in de kou staan. Wat zijn mijn ervaringen?

  Op de website spotters.nl zoek je te vergeefs naar een adres en telefoonnummer van Spotter BV. Er is alleen een mailadres, dat pas na herhaalde reminders wordt beantwoord, annoniem. De klacht over een niet werkende Spotter is na 4 weken nog steeds niet opgelost. De leverancier reageert gewoon niet meer. Mijn minder goede ervaring op de blog werd direct door Spotter verwijderd. Tel hierbij op dat de website Spottergps geen keurmerk Thuiswinkel Waarborg heeft, dan kun je terecht je twijfels uitspreken over de betrouwbaarheid van deze webwinkel en de mensen erachter.

 • M.Bremer zei

  Even een vraagje
  Wat als je je prepaid niet op hebt gemaakt. Laat die het erop staan of moet je hem opnieuw opwaarderen?

 • Rebecca zei

  Hallo,

  Fijn om dit te lezen.
  Ik graag me alleen af gebruik jij voor beide kids samen 1 of beide een aparte spotter.
  En wat zijn de extra kosten als je er naar toe belt?

  Groeten Rebecca

 • Rebecca zei

  Hallo,

  Fijn om dit te lezen.
  Ik graag me alleen af gebruik jij voor beide kids samen 1 of beide een apatite spotter.
  En wat zijn de extra kosten als je er naar toe belt?

  Groeten Rebecca

 • Mama D zei

  Ik heb er 1
  Maar wat zijn de bel kosten?
  Dit zit niet inbegrepen bij abbonement?
  Hoe wordt dat dan betaald?
  Krijg je dan een factuur?
  Abbonement weet ik zo €50 pj

 • kimmi zei

  ik heb een Spotter aangeschaft maar ik kan nergens de aan/uitknop vinden weet jij hoe dat werkt ? hoe ik de Spotter uit krijg.

 • Jennie Veenstra zei

  He Linda. Ik ben op zoek naar een tracker voor de kat. We gaan lange tijd naar Kroatië. Denk jij dat zoiets hier ook voor te gebruiken is? Jij hebt al wat ervaring. Alleen moet het wel te betalen zijn en moeten er niet teveel belkosten bijkomen. En die sos knop werkt ook niet voor katten of bagage.
  Kun jij me wat inlichtingen geven
  BVD. Gr jennie

 • Patrick zei

  Goede review. Bedankt hiervoor. Spotter vergeet echter alleen te melden dat het bellen naar de Spotter een internationaal gesprek is en er voor de meeste mensen onverwachts kosten worden gerekend door de telecom provider. Het nummer wat je belt is namelijk een mobiel nummer in Noorwegen (+47)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 4 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 4 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 4 maanden geleden
 • 12 minuten lezen