Waar ben je naar opzoek?

Weekvlog #9 Wat een hectische week!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekvlog #9 Wat een hectische week!

Tjonge, het was mij het weekje wel. Deze weekvlog is iets langer geworden en ik neem meteen de volgende week erin mee. We kochten onze keukenuitzet nieuw en gingen een proefrit maken in een VOLVO XC90 R-design omdat we op zoek zijn naar een nieuwe auto. Als kers op de taart kregen we ook de sleutel van ons nieuwe huis. Eindelijk! 🏠

Het was een rare en drukke week. De weekvlog loopt ook niet helemaal volgens planning en hij is iets langer geworden. Zo overbrug ik een week. Deze week komt terug in weekvlog 9 en weekvlog 10 zodat je niks mist. We hebben nu officieel de oplevering van ons huis gehad en ze zijn meteen begonnen met de kasten en de keuken. Op mijn Instagram Stories doe ik ‘live’ verslag. Misschien vind je het leuk om mij daar ook te volgen?

Abonneer je je op mijn YouTube kanaal? Dan mis je geen enkele update meer. En ik zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Hieronder kun je mijn weekvlog bekijken of je bekijkt hem op mijn YouTube kanaal. Veel plezier met kijken en tot de volgende weekvlog 😘

Ps. Wil je iets heel graag zien in mijn weekvlog? Laat het dan weten in een reactie!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen