Waar ben je naar opzoek?

Weekvlog #9 Wat een hectische week!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekvlog #9 Wat een hectische week!

Tjonge, het was mij het weekje wel. Deze weekvlog is iets langer geworden en ik neem meteen de volgende week erin mee. We kochten onze keukenuitzet nieuw en gingen een proefrit maken in een VOLVO XC90 R-design omdat we op zoek zijn naar een nieuwe auto. Als kers op de taart kregen we ook de sleutel van ons nieuwe huis. Eindelijk! 🏠

Het was een rare en drukke week. De weekvlog loopt ook niet helemaal volgens planning en hij is iets langer geworden. Zo overbrug ik een week. Deze week komt terug in weekvlog 9 en weekvlog 10 zodat je niks mist. We hebben nu officieel de oplevering van ons huis gehad en ze zijn meteen begonnen met de kasten en de keuken. Op mijn Instagram Stories doe ik ‘live’ verslag. Misschien vind je het leuk om mij daar ook te volgen?

Abonneer je je op mijn YouTube kanaal? Dan mis je geen enkele update meer. En ik zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Hieronder kun je mijn weekvlog bekijken of je bekijkt hem op mijn YouTube kanaal. Veel plezier met kijken en tot de volgende weekvlog 😘

Ps. Wil je iets heel graag zien in mijn weekvlog? Laat het dan weten in een reactie!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 34 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 10, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Reviews

Review TIMIO interactieve audio- en muziekspeler voor kinderen

  • 2 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Experts

Hoe zorg je voor rust bij je kinderen (en jezelf)?

  • 2 uur geleden
  • 2 minuten lezen
School

Help! Mijn kind wil niets op school…

  • 9 uur geleden
  • 4 minuten lezen
Nieuwsflits

Leg ’s avonds je smartphone weg voor een goede nachtrust

  • 22 uur geleden
  • 1 minuut lezen