Waar ben je naar opzoek?

Weekvlog #8 De kids kregen allemaal nieuw speelgoed!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekvlog #8 De kids kregen allemaal nieuw speelgoed!

De week begon rustig maar was al snel enerverend. We moesten met spoed naar de huisarts maar we kregen ook een goed bericht. Het was weer een super leuke week in ieder geval.

Een paar weken geleden was ik op een persevenement van Vtech waar ze het nieuwe speelgoed voor dit najaar lanceerden. Na het evenement kreeg ik een heel gaaf speelgoedpakket mee naar huis met items van de nieuwe collectie. In dit pakket zat onder andere de nieuwste Vtech Kidi Superstar meezingset. De meiden vinden hem helemaal geweldig. Ook zat er nog een Vtech Star Wars Stormtrooper Cam-Watch in die meteen in beslag genomen werd door Lucas. In de vlog zie je beide items voorbij komen. Super leuk speelgoed voor de decembermaand. Leuk om te onthouden dus ☺️.

Abonneer je je op mijn YouTube kanaal? Dan mis je geen enkele update meer. En ik zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Hieronder kun je mijn weekvlog bekijken of je bekijkt hem op mijn YouTube kanaal. Veel plezier met kijken en tot de volgende weekvlog 😘

Ps. Wil je iets heel graag zien in mijn weekvlog? Laat het dan weten in een reactie!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen