Waar ben je naar opzoek?

Weekvlog #8 De kids kregen allemaal nieuw speelgoed!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekvlog #8 De kids kregen allemaal nieuw speelgoed!

De week begon rustig maar was al snel enerverend. We moesten met spoed naar de huisarts maar we kregen ook een goed bericht. Het was weer een super leuke week in ieder geval.

Een paar weken geleden was ik op een persevenement van Vtech waar ze het nieuwe speelgoed voor dit najaar lanceerden. Na het evenement kreeg ik een heel gaaf speelgoedpakket mee naar huis met items van de nieuwe collectie. In dit pakket zat onder andere de nieuwste Vtech Kidi Superstar meezingset. De meiden vinden hem helemaal geweldig. Ook zat er nog een Vtech Star Wars Stormtrooper Cam-Watch in die meteen in beslag genomen werd door Lucas. In de vlog zie je beide items voorbij komen. Super leuk speelgoed voor de decembermaand. Leuk om te onthouden dus ☺️.

Abonneer je je op mijn YouTube kanaal? Dan mis je geen enkele update meer. En ik zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Hieronder kun je mijn weekvlog bekijken of je bekijkt hem op mijn YouTube kanaal. Veel plezier met kijken en tot de volgende weekvlog 😘

Ps. Wil je iets heel graag zien in mijn weekvlog? Laat het dan weten in een reactie!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen