Waar ben je naar opzoek?

Weekvlog #7 Een korte TOUR door ons nieuwe huis

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekvlog #7 Een korte TOUR door ons nieuwe huis

Sorry dat ik lange tijd geen weekvlog heb gemaakt. Maar… ik ben terug! In deze vlog geef ik je een tour door ons nieuwe huis en zit ik er even doorheen. Papa is twee weken weg en het valt mij zwaar. Kijk je mee? ♥️

De verhuisdatum komt in zicht. Het is echt aanpoten deze laatste weken maar het resultaat wordt prachtig. Nu de verhuisdozen zijn geleverd slaat de stress wel toe… waar moet ik beginnen?

Tevens geef ik je in deze vlog alvast twee hele leuke Sinterklaas tips! De knutselproducten van Crayola kun je hier kopen.

Abonneer je je op mijn YouTube kanaal? Dan mis je geen enkele update meer. En ik zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Hieronder kun je mijn weekvlog bekijken of je bekijkt hem op mijn YouTube kanaal. Veel plezier met kijken en tot de volgende weekvlog 😘

Ps. Wil je iets heel graag zien in mijn weekvlog? Laat het dan weten in een reactie!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 3 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Relatie & Seks

Is het schadelijk om seks te hebben, terwijl de baby in dezelfde kamer slaapt?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Krijg weer grip op je werk: 5x Timemanagement tips voor moeders

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen